Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Amundi Rendez-Vous: επενδυτικές λύσεις σε ένα περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων από την Amundi

tags :
Amundi Rendez-Vous: επενδυτικές λύσεις σε ένα περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων από την Amundi
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες το Amundi Rendez-Vous στην Αθήνα
Η συνάντηση αυτή, που προσέλκυσε περισσότερους από 25 θεσμικούς επενδυτές επικεντρώθηκε στις στρατηγικές πολλαπλών επενδύσεων, που προσφέρει η Amundi, ο Νο. 1 Διαχειριστής Κεφαλαίων στην Ευρώπη.
Οι συγκεκριμένες στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν τους επενδυτές να διαχειριστούν τους κινδύνους και παράλληλα να διατηρήσουν τις αποδόσεις τους σε ένα περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στελέχη της Amundi παρουσίασαν τις προβλέψεις της εταιρείας για το 2015.
Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις ΗΠΑ, μετά τα τρία προγράμματα Ποσοτικής Χαλάρωσης, που στήριξαν επιτυχώς την οικονομία τα τελευταία χρόνια, το σημείο κλειδί είναι η επίτευξη ενός αρμονικού συνδυασμού δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής που θα οδηγήσει και πάλι την οικονομία σε έναν “ενάρετο κύκλο”.
Από την άλλη πλευρά, στην Ευρώπη, η ΕΚΤ αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο με εργαλείο την επέκταση του ισολογισμού της. Παράλληλα, οι χώρες του πυρήνα της Ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τις χώρες της περιφέρειας να απεμπλακούν από τον αποπληθωρισμό.
Τα στελέχη της Amundi εστίασαν επίσης στις δυσκολίες που δημιουργεί στους επενδυτές το σημερινό περιβάλλον χαμηλών αποδόσεων και την αντιμετώπισή τους μέσω της επένδυσης στις στρατηγικές πολλαπλών επενδύσεων που προσφέρει η εταιρεία.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Amundi παρουσίασε στους πελάτες της μια σειρά λύσεων που μέσω των ευέλικτων επενδυτικών στρατηγικών τους και του ευρέος φάσματος επενδυτικών μέσων που χρησιμοποιούν, τόσο σε επίπεδο είδους επενδύσεων όσο και σε επίπεδο γεωγραφικής κάλυψης, μπορούν να τους βοηθήσουν να διαφυλάξουν την περιουσία των πελατών τους.
Η Amundi, μέσω των Amundi Rendez-Vous που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχει την ευκαιρία να μοιράζεται τις απόψεις της με τους πελάτες της παγκοσμίως και να επιτυγχάνει τη δέσμευσή της για δημιουργία στενών σχέσεων και προσφορά ποιοτικών προϊόντων.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης