Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Επικοινωνιακή σκοπιμότητα η εξαγγελία της κυβέρνησης περί φοροελαφρύνσεων

ΔΗΜΑΡ: Επικοινωνιακή σκοπιμότητα η εξαγγελία της κυβέρνησης περί φοροελαφρύνσεων
H κυβέρνηση επιχειρεί να παραπλανήσει τους φορολογούμενους
Ως επικοινωνιακή σκοπιμότητα χαρακτηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά την εξαγγελία μελλοντικών φοροελαφρύνσεων από κυβερνητικά στελέχη, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να παραπλανήσει τους φορολογούμενους.
Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ «η κυβέρνηση, αφού εξάντλησε τα όρια της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών με την επιβολή δυσβάσταχτων, άδικων και πολλές φορές ακραίων φόρων - τύπου ΕΝΦΙΑ - τώρα επιχειρεί να παραπλανήσει τους φορολογούμενους με παλαιοκομματικά τεχνάσματα και υποσχεσεολογίες».
Παράλληλα τονίζει ότι οι εξαγγελίες για μελλοντικές φοροελαφρύνσεις δεν υπηρετούν το συμφέρον των πολιτών, αλλά επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες. Επιπρόσθετα η ΔΗΜΑΡ εκτιμά ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί με τις πολιτικές της να θέτει στο περιθώριο τους οικονομικά αδύναμους, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα ανασχεδιασμό της φορολογικής πολιτικής.
Καταλήγοντας η ανακοίνωση του κόμματος υπογραμμίζει ότι «η ΔΗΜΑΡ έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη μιας ριζικής φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα έχει προτεραιότητα την πάταξη της φοροδιαφυγής, την απλοποίηση του συστήματος και την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης