Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζημαρκάκης (Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες) – Οι Έλληνες εκφράζουν μια δυνατή φωνή απέναντι στο κουρασμένο πολιτικό σύστημα

Χατζημαρκάκης (Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες) – Οι Έλληνες εκφράζουν μια δυνατή φωνή απέναντι στο κουρασμένο πολιτικό σύστημα
Οι πολίτες με τις επιλογές τους έδειξαν ότι ξεπερνούν τον φόβο
Για αντίδραση των πολιτών απέναντι στο κουρασμένο πολιτικό σύστημα έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών και υποψήφιος ευρωβουλευτές, Γ.Χατζημαρκάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Οι πολίτες με τις επιλογές τους έδειξαν πως ξεπερνούν τον φόβο» τόνισε ο κ.Χατζημαρκάκης, υποστηρίζοντας ότι «οι  Έλληνες πολίτες πλέον δεν εκφράζουν μόνο την αντίθεσή τους στο μνημόνιο και τη λιτότητα, αλλά εκφράζουν και μια δυνατή φωνή απέναντι στο κουρασμένο πολιτικό σύστημα».
«Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Ισχυρές φωνές που θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες, τον μόχθο του ελληνικού παραγωγικού ιστού, τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο. Θέλουν μια δυνατή Ελλάδα σε μια νέα Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης