Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

"Ευκαιρία η χρεοκοπία της Ελλάδας, για να αγοράσουμε ευρώ" - Το μήνυμα του μεγαλοεπενδυτή Rogers προς την Ελλάδα

tags :
«Ευκαιρία» αποκαλεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας ο μεγαλοεπενδυτής Jim Rogers, καθώς θα δώσει έναυσμα για μια καλύτερη κατανόηση της υπάρχουσας κατάστασης.
«Αν είναι να χρεοκοπήσεις, χρεοκόπησε και μετά αναδιοργανώσου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και συμπλήρωσε πως «χώρες χρεοκοπούν εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει κάτι νέο να μάθουμε».
Ο Rogers διατηρώντας τον κυνισμό του συμπλήρωσε πως η χρεοκοπία της Ελλάδας θα παρασύρει και τις Ιταλία, Ισπανία και Ιρλανδία, μεταξύ άλλων…
«Αν κάτι τέτοιο συμβεί το ευρώ θα υποτιμηθεί αρκετά. Θα είναι ευκαιρία, λοιπόν να αγοράσουμε το ευρωπαϊκό νόμισμα, καθώς ύστερα από αυτή την καταστροφή η Ευρώπη θα επιχειρήσει μια σημαντική και δυναμική ανοδική αντίδραση», υπογράμμισε ο μεγαλοεπενδυτής, στο CNBC, αναγνωρίζοντας ότι «το μεσοδιάστημα θα είναι δύσκολο. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Φίλε μου, αν κάτι τέτοιο συμβεί, αγόρασε όσα πιο πολλά ευρώ μπορείς»!
Στη συνέχεια ο Rogers, αναφερόμενος στο δολάριο επισήμανε πως παραμένει long για ένα και μόνο λόγο. «Όλοι σκέπτονται απαισιόδοξα για το αμερικανικό νόμισμα… Και όταν αυτό συμβαίνει η πείρα μου έχει δείξει να παίρνω την αντίθετη θέση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης