Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις περιβόητες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου - Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση έπειτα από μήνυση του δικηγόρου, Άγη Τάτση – Για κακουργηματικές πράξεις κάνει λόγο η μηνυτήρια αναφορά

Εισαγγελική παρέμβαση για τις περιβόητες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου - Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση έπειτα από μήνυση του δικηγόρου, Άγη Τάτση –  Για κακουργηματικές πράξεις κάνει λόγο η μηνυτήρια αναφορά
Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών έγειραν οι περιβόητες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί παρακολούθησης του Αμερικανού πρέσβη σε Αθήνα και Άγκυρα.
Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τους ισχυρισμούς του πρώην «πράσινου» υπουργού.
Η εισαγγελική παρέμβαση αποτελεί απόρροια την μηνυτήριας αναφοράς του δικηγόρου Άγη Τάτση.

Η μήνυση του Άγη Τάτση:
Την ποινική δίωξη και την σύλληψη – στα πλαίσια μάλιστα, της αυτόφωρης διαδικασίας – του πρώην «πράσινου» υπουργού και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, ζητά με μήνυσή του, ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.
Ορμώμενος από τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου περί ελληνικών παρακολουθήσεων του Αμερικανού Πρέσβη σε Αθήνα και Άγκυρα, ο Α. Τάτσης υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, αξιώνοντας την σύλληψη του πρώην υπουργού.
Στην υποβληθείσα μήνυση γίνεται λόγος για ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου αντιβαίνουν την συνταγματική διάταξη περί προστασίας των μυστικών της πολιτείας αλλά και περί έκθεσης της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξης των ειρηνικών σχέσεων με έτερα κράτη.

Oι περιβόητες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου:

Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα  αποκάλυψε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει με ακρίβεια σε ποιο χρονικό διάστημα αναφέρεται.
«Δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Αγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις», δήλωσε στο ραδιόφωνο BHMA FM.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης