Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Μουσσάς καθύβριζε τον Γαμβρίλη (πρόεδρο της Attica bank) με τον χειρότερο τρόπο - Κάθαρση τώρα

tags :
Ο Μουσσάς καθύβριζε τον Γαμβρίλη (πρόεδρο της Attica bank) με τον χειρότερο τρόπο  - Κάθαρση τώρα
Το bankingnews συκοφαντήθηκε κατά τρόπο απαράδεκτο από τους μηχανισμούς της Attica bank.
Ο Τάκης Μουσσάς ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Attica bank - έως πρότινος - φέρεται με βάση την δικογραφία ότι είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών και κανόνιζε τις διαφημίσεις στα μέσα ενημέρωσης.
Ωστόσο όπως προκύπτει από την δικογραφία πρόκειται περί ενός αμείλικτου και ιδιοτελούς ατόμου καθώς έφθασε στο σημείο να κατηγορεί ακόμη και το πρόεδρο της Attica bank Γιάννη Γαμβρίλη ο οποίος είχε εναντιωθεί στα σχέδια του Μουσσά να αυξήσει το κονδύλι που είχε για τις διαφημίσεις.
Ο Γαμβρίλης από την δικογραφία προκύπτει ότι ήταν σωστός και προσπάθησε να τους ελέγξει αλλά ο Μουσάς μαζί με τον δημοσιογράφο  Χ. Φράγκου ήταν σε αγαστή συνεργασία.
Μάλιστα όπως αναφέρεται στην δικογραφία είχε προηγηθεί κείμενο του Φράγκου κατά του Γαμβρίλη επειδή ήθελε να τους ελέγξει και ο Μουσάς είπε χαρακτηριστικά στον Φράγκου «τον γάμησες, μαλάκα τον ξεκώλιασες» εννοώντας τον Γαμβρίλη.
Προσέξτε ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Attica bank ο Τάκης Μουσσάς ανέφερε σε ένα δημοσιογράφο που εμπλέκεται στο κύκλωμα εκβιαστών ότι γάμησες και ξεκώλιασες τον πρόεδρο της τράπεζας και εμφανίζεται χαρούμενος γι΄αυτό.
Ο Χρήστος Φράγκου απάντησε στον Μουσσά «όταν κάνω κάτι το κάνω καλά»
Μάλιστα για το άρθρο αυτό ο Γαμβρίλης είχε ζητήσει να δει τον Φράγκου.
Τι προκύπτει από αυτό ότι ο Μουσσάς ο υπεύθυνος για την επικοινωνία της Attica bank χρησιμοποιούσε τον Φράγκου για να χτυπούν δημοσιογραφικά τον Γιάννη Γαμβρίλη.
Όμως ποιες πλάτες είχε ο Μουσσάς;
Όπως προκύπτει από την δικογραφία
1)Η διοίκηση ήταν ενήμερη για μέρος των δραστηριοτήτων του Μουσσά, ήξερε η διοίκηση για το πως διαχειρίζεται τα κονδύλια ο Μουσσάς;
Γεννάται το ερώτημα τι ήξερε αν ήξερε η διοίκηση και το θέτουμε ως ερώτημα, πως εγκρίνονται τα διαφημιστικά κονδύλια και αν ήταν σε γνώση της τράπεζας οι μηχανισμοί συκοφάντισης του Λεωτσάκου ιδοκτήτη του bankingnews;
2)Η υπάλληλος της τράπεζας Μαρία Δραγωνάκη ανέφερε ότι την κυνηγάει ο Γαμβρίλης γιατί είχε εισηγηθεί να αυξηθεί το κονδύλι που διαχειρίζεται ο Μουσσάς.
3)Προκαλεί εντύπωση ότι στην δικογραφία αναφέρεται ότι Ιωάννης Ιωαννίδης είπε στην Δραγωνάκη ότι δεν πρέπει να ανησυχεί θα την καλύψει και θα κάνουν τις εγκρίσεις με προγενέστερη ημερομηνία.

Υποσημείωση

Το bankingnews συκοφαντήθηκε κατά τρόπο απαράδεκτο από τους μηχανισμούς της Attica bank.
Το bankingnews ήταν το οικονομικό μέσο ενημέρωσης που είχε αποκαλύψει τις απαράδεκτες στρατηγικές της ανακεφαλαιοποίησης της Attica bank.
Ο Μουσσάς με ορισμένα κυκλώματα όπως αποδεικνύεται ήταν στο κόλπο ο Λυκαβηττός του Τσιρογιάννη είχαν βαλθεί να συκοφαντήσουν τον Λεωτσάκο του bankingnews, τον Καραμούζη της Eurobank και να τους απειλούν ότι θα τους στείλουν στην Αλάσκα.
Κατά μια σύμπτωση η μόνη διαφήμιση εκείνη την περίοδο στο σαιτ Λυκαβηττός ήταν της Attica bank.

(πρώτη ενημέρωση 23 Φεβρουαρίου 2016, 23:00)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης