Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οι 180 δεν υπάρχουν παρά το απειλητικό μήνυμα Σαμαρά – Ετοιμάζουν σχέδιο σοκ για να αποτρέψουν τις εκλογές

Οι 180 δεν υπάρχουν παρά το απειλητικό μήνυμα Σαμαρά – Ετοιμάζουν σχέδιο σοκ για να αποτρέψουν τις εκλογές
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ετοιμάζουν σχέδιο σοκ για να αποτρέψουν τις εκλογές
Οι εκτιμήσεις, οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν πλήρως, οι 180 βουλευτές δεν υπάρχουν όπως αποδείχθηκε και στην δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα σήμερα 23 Δεκεμβρίου του 2014. ...
Λόγω αυτής της αναμενόμενης εξέλιξης, υπάρχουν πολύ σοβαρές πληροφορίες που αναφέρουν ότι επεξεργάζονται σχέδιο σοκ για να αποτρέψουν τις εκλογές.
Το σχέδιο σοκ....μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό σοκ με στόχο να διασπάσουν την ΔΗΜΑΡ ή τους ΑΝΕΛ και να βρεθούν οι 180 βουλευτές.
Στην δεύτερη ψηφοφορία υπέρ του Σταύρου Δήμα τάχθηκαν 168 δηλαδή 8 βουλευτές περισσότεροι από αυτούς που είχαν ψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία θετικά υπέρ Δήμα που ήταν 160.
Τα παρών στην δεύτερη ψηφοφορία ήταν 131 αλλά η Κόλλια Τσαρουχά Άννα που απουσίαζε δήλωσε ότι αν παρευρίσκετο  στην βουλή θα ψήφιζε παρών.
Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη, στις κατά καιρούς αναλύσεις είχαν συμπεριληφθεί όλες οι παράμετροι που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι υπέρ του Σταύρου Δήμα θα μπορούσαν να ψηφίσουν 170 -171 ή 172 στο καλύτερο σενάριο…
Να σημειωθεί ότι στην τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου απαιτούνται 180 βουλευτές.
Ωστόσο απορία προκάλεσε η δήλωση του έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος με ένα απειλητικό μήνυμα ανέφερε ότι αν δεν βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα.
Ο Α. Σαμαράς δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει παρών, υπονοώντας ότι θα κριθούν τα πρόσωπα.
Η δήλωση αυτή είναι τουλάχιστον προκλητική και απαράδεκτη και δείχνει ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το ενδεχόμενο η Ελλάδα να οδηγηθεί σε εκλογές.
Η δήλωση Σαμαρά ήταν αντιθεσμική και επικίνδυνη.

Τα αριθμητικά δεδομένα

Οι 155 βουλευτές ΝΑ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν όλοι τον Σταύρο Δήμα.
Παράλληλα υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν
Κασαπίδης
Κουράκος
Λυκούδης
Αηδόνης
Μελάς
Ψαριανός
Νταβρής
Οικονόμου
Γιοβανόπουλος
Μπούκουρας
Αλεξόπουλος
Ιατρίδη
Μάρκου
Συνολικά ψήφισαν Σταύρο Δήμα 168 βουλευτές 131 δήλωσαν παρών και υπήρχε και μια απουσία της Τσαρουχά που με επιστολή της δήλωσε ότι αν ήταν παρούσα θα ψήφιζε κατά του Σταύρου Δήμα.

Διαρροές ότι υπάρχει σχέδιο σοκ, σχέδιο ανατροπής των πολιτικών δεδομένων για να διασπάσουν ΑΝΕΛ ή ΔΗΜΑΡ

Έντονες είναι οι διαρροές που αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα υπάρχει σχέδιο ανατροπής των πολιτικών δεδομένων με στόχο να διασπάσουν τους ΑΝΕΛ ή την ΔΗΜΑΡ και να βρεθούν οι 180 βουλευτές.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αναμένονται ιστορικές εξελίξεις.
Θα ζήσουμε ιστορικά γεγονότα εντός των επόμενων ημερών αναφέρει αξιόπιστος παράγοντας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης