Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Αναγκαία η εθνική γραμμή - Όλοι αυτοί μου έσκιζαν μνημόνια, σήμερα σκίζουν τον ελληνικό λαό

Γεννηματά: Αναγκαία η εθνική γραμμή - Όλοι αυτοί μου έσκιζαν μνημόνια, σήμερα σκίζουν τον ελληνικό λαό
Αν δεν το επιτύχουμε αυτό, το 2017 θα είναι μια ακόμα χαμένη χρονιά για την χώρα είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι είναι αναγκαία η εθνική γραμμή και η εθνική στρατηγική για την χώρα διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία υπογράμμισε πως εάν δεν επιτευχθεί αυτό, τότε το 2017 θα είναι μια ακόμα χρονιά.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η κα.Γεννηματά κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για «τη δημιουργία νέου πολιτικού δίπολου» ενώ επιτέθηκε με ιδιαίτερη δριμύτητα κατά της κυβέρνησης.
«Όλοι αυτοί που έσκιζαν τα μνημόνια, σήμερα σκίζουν τον ελληνικό λαό.
Το ότι είναι ψεύτες έχει γίνει απόλυτα κατανοητό στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Αυτό που σήμερα κατανοούν όλοι είναι ότι είναι και αναποτελεσματικοί, ότι δεν έχουν σχέδιο και όραμα για τον τόπο» είπε η κα.Γεννηματά
Ερωτηθείσα αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, η κα.Γεννηματά υπογράμμισε ότι «η δική μας ενίσχυση μπορεί να βοηθήσει σε εθνική συνεννόηση».
«Η παράταξη θα ακολουθήσει ανεξάρτητη πορεία, ώστε να πιέσει και τα δύο πρώτα κόμματα» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία αναφερόμενη στα εσωκομματικά παραδέχτηκε ότι γίνεται αυτοκριτική σε σημείο «αυτομαστιγώματος», ενώ εξέφρασε την «πίκρα» της για την πτώση του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ενότητα στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε η κα.Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι οι μόνες διαφοροποιήσεις στη Βουλή έγιναν από τη ΔΗΜΑΡ.
«Με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο έχουμε άψογη συνεργασία.
«Εμείς κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση», είπε η κα.Γεννηματά, τονίζοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει αναλάβει καμία δέσμευση, σφυρίζει αδιάφορα».
Όσον αφορά τη Δημόσια Υγεία, η κα.Γεννηματά είπε ότι «τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σήμερα, ακόμα κι αν δεν ήταν καλά πριν».
«Η κυβέρνηση να παραδεχτεί τα προβλήματα στην Υγεία, ώστε να λυθούν.
«Η Υγεία δεν είναι θέμα για πολιτική αντιπαράθεση, αλλά δικαίωμα ζωής των ασθενών» επεσήμανε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης