Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Περάματος η ΝΔ - «Δεν υπάρχει πλέον άλλοθι για την κυβέρνηση»

tags :
Καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Περάματος η ΝΔ - «Δεν υπάρχει πλέον άλλοθι για την κυβέρνηση»
«Η κυβέρνησην ας ακούσει έστω τη φωνή του Δήμου, που επισημαίνει ότι “είναι αδιανόητο τέτοιες πράξεις βίας και ανομίας να παραμένουν ατιμώρητες”»
Στην ευθεία καταδίκη της επίθεσης προς τον Δήμαρχο Περάματος προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας για μία ακόμα αφορά την κυβέρνηση για την ανοχή που δείχνει στα «περιθωριακά στοιχεία» .
Νωρίτερα, σήμερα 9/8, ο κ. Ιωάννης Λαγουδάκης δέχθηκε επίθεση στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” από αγνώστους οι οποίο μάλιστα προκάλεσαν και ζημιές στο χώρο.
«Η Νέα Δημοκρατία, σταθερή στις αρχές της εναντίον της βίας, καταδικάζει την επίθεση, που δέχθηκε από περιθωριακά στοιχεία, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης, κατά την επίσκεψή του στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, καθώς και τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν κατά την εισβολή τους στο χώρο.
Η κυβέρνηση, η οποία κωφεύει στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας, ας ακούσει έστω τη φωνή του Δήμου, που επισημαίνει ότι “είναι αδιανόητο τέτοιες πράξεις βίας και ανομίας να παραμένουν ατιμώρητες” και τονίζει ότι “είναι επιτακτική ανάγκη να θωρακιστεί η ασφάλεια των πολιτών”», αναφέρει στη σχετική τςη ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευσης, ενώ καταλήγει:
«Η έξαρση της βίας, οι αλλεπάλληλες επιθέσεις και οι βανδαλισμοί σε Πανεπιστήμια, Ιερούς Ναούς και πολιτιστικούς χώρους, δεν αφήνουν πλέον κανένα άλλοθι αδράνειας και ανοχής στον αρμόδιο Υπουργό και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης