Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ σε μονάδες νησιών του Αιγαίου ενόψει του Πάσχα

Επίσκεψη Α/ΓΕΕΘΑ σε μονάδες νησιών του Αιγαίου ενόψει του Πάσχα
Την ώρα που ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης βρισκόταν στο σύμπλεγμα Καστελόριζου, τουρκικά μαχητικά προχωρούσαν σε παραβιάσεις πάνω από τη Ρω
Μονάδες των τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Αιγαίου επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενόψει του Πάσχα προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε τις ναυτικές βάσεις στη Σύρο και το Κατσιμάδι Κρήτης, το αεροπορικό απόσπασμα και το τάγμα Εθνοφυλακής στην Κάρπαθο, τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου στο Καστελόριζο, τα φυλάκια στη Ρω και τη Στρογγύλη καθώς και το τάγμα Εθνοφυλακής στη Σύμη, Στο Καστελόριζο είναι ελλιμενισμένη η πυραυλάκατος ΣΤΑΡΑΚΗΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν την ώρα που ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρισκόταν στο σύμπλεγμα Καστελόριζου, που τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και πέταξαν πάνω από τη Ρω στα 27.500 πόδια. , προχώρησαν στην ενέργεια αυτή την ώρα που το σύμπλεγμα Καστελορίζου επισκεπτόταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης