Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι υποστηρίζει η Dimoco για πρόσφατο δημοσίευμα του bankingnews

tags :
Τι υποστηρίζει η Dimoco για πρόσφατο δημοσίευμα του bankingnews
Η Dimoco απαντά στο άρθρο μας με τίτλο «Όργια από εταιρείες που στέλνουν 5ψήφια SMS-Η ευθύνη Σπίρτζη, η παράλυτη ΕΕTT και οι απίθανες εταιρείες των 10.000 ευρώ»
Την «ενόχληση» της εταιρείας Dimoco προκάλεσε πρόσφατο δημοσίευμα του bankingnews σχετικά τις τακτικές που εφαρμόζει η εν λόγω εταιρεία για την αποστολή μηνυμάτων (SMS) που χρεώνουν τον παραλήπτη υπέρογκα ποσά χωρίς της συναίνεση του με αποτέλεσμα να ανεβαίνει στα ύψη ο λογαριασμός των κινητών τηλεφώνων.
Συγκεκριμενα, η εταιρεία με «εξώδικη πρόσκληση διαμαρτυρία και δήλωση» που έστειλε στο bankingnews «διαμαρτύρεται» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- για το άρθρο της ιστοσελίδας μας στις 23-5-2016 που έχει ως τίτλο «Όργια από εταιρείες που στέλνουν 5ψήφια SMS-Η ευθύνη Σπίρτζη, η παράλυτη ΕΕTT και οι απίθανες εταιρείες των 10.000 ευρώ».
Η Dimoco χαρακτηρίζει «ψευδέστατο και ανυπόστατο» τον ισχυρισμό περί αδειοδότησης της υποστηρίζοντας ότι «όλες ανεξαιρέτως οι εταιρείες που έχουν λάβει άδεια και διαθέτουν αριθμοδοτικούς πόρους από την ΕΕΤΤ βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου καθώς ο σχετικός κατάλογος δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ αλλά και στις ιστοσελίδες των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.
Παράλληλα η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται καμία παράνομη πράξη και κανένας σχετικός λόγος αναφοράς της εταιρείας Dimoco.
Όσον αφορά στα όσα αναφέρονταν στο άρθρο για τη... επαγγελματική σταδιοδρομία της Λίλυ (Βασιλικής) Ξένου, η οποία είναι διευθύνουσα σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας, η Dimoco αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η ελεύθερη ιδιωτική αγορά παρέχει σε όλους ανεξαιρέτως το δικαίωμα επιλογής της πλέον αρμόζουσας εργασίας χωρίς να τίθεται οιοσδήποτε περιορισμός. Εφόσον η υπογράφουσα είχε τα κατάλληλα προσόντα σαφώς και την δυνατότητα να αναζητήσει εργασία σε ίδια ή ανώτερη θέση χωρίς να όφειλε λογοδοσίας σε κανέναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης