Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Υπέρ του Brexit το 43% των Βρετανών σε νέα δημοσκόπηση, έναντι 41% υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.

Βρετανία: Υπέρ του Brexit το 43% των Βρετανών σε νέα δημοσκόπηση, έναντι 41% υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.
H δημοσκόπηση, η οποία έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο μεταξύ 2.000 ατόμων, δείχνει ότι το Brexit φαίνεται να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου
Αύξηση του ποσοστού όσων τάσσονται υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει νέα δημοσκόπηση στη Βρετανία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ICM σε 2.000 άτομα, το ποσοστό υπέρ του Brexit διαμορφώνεται στο 43%, δύο ποσοστιαίες μονάδες πάνω από εκείνο όσων τάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στο ευρωπαϊκό μπλοκ.
Η δημοσκόπηση, η οποία έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο, δείχνει ότι το Brexit φαίνεται να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι η έρευνα γνώμης έγινε πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, με τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, που είχαν τραγικό απολογισμό τον θάνατο τουλάχιστον 30 ατόμων.
Μετά τις επιθέσεις, οι εταιρείες στοιχημάτων περιόρισαν τις πιθανότητες για ένα Brexit, κάτι που σημαίνει ότι εκτιμούν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε άλλες χώρες της Ε.Ε. είναι πιθανόν να ωθήσουν τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από το ευρωπαϊκό μπλοκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης