Τελευταία Νέα
Ελλάδα

H Γερμανία δεν θα στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα δήλωσε η Α. Μέρκελ - Παράσχει κοινωνική αλληλεγγύη - Παπανδρέου πήραμε ηθική στήριξη

H Γερμανία δεν θα στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα δήλωσε η Α. Μέρκελ - Παράσχει κοινωνική αλληλεγγύη - Παπανδρέου πήραμε ηθική στήριξη
Η Γερμανία δεν θα παράσχει οικονομική βοήθεια οποιαδήποτε μορφής στην Ελλάδα ούτε μονομερή ούτε σε επίπεδο ευρωπαϊκής ένωσης δήλωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας Α. Μέρκελ μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γ Παπανδρέου ενώ διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει οικονομική βοήθεια. Παράλληλα αναφέρθηκε στα πρόσφατα μέτρα τονίζοντας ότι κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.
Μάλιστα αναφέρθηκε ότι στην  Ελλάδα η Γερμανία θα παράσχει την αλληλεγγύης της και την εμπειρία της για την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Η Α. Μέρκελ ανέφερε ότι η Γερμανία θα στηρίξει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να μειώσει το έλλειμμα της, και κυρίως να αντιμετωπισθούν οι κερδοσκοπικές πιέσεις .
Υπεραμύνθηκε της σταθερότητας του ευρώ επιδιώκουμε  την σταθερότητα του ευρώ.
Η Γερμανία θα  παράσχει την εμπειρία της σε τομείς ανάπτυξης και κοινωνικής πολιτικής.
Ο Γ Παπανδρέου επισήμανε ότι η Ελλάδα έλαβε ηθική στήριξη από την Γερμανία ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν θα πουλήσει η Ελλάδα νησιά για να αντιμετωπίσει τα ελλείμματα της τόνισε ότι τα νησιά είναι ελληνικά δεν είναι προς πώληση.

news@baningnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης