Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο Αλέκος Φασιανός συνεργάζεται με την μπίρα Volkan και φιλοτεχνεί τη νέα συλλεκτική της συσκευασία για το 2013

tags :
Ο Αλέκος Φασιανός συνεργάζεται με την μπίρα Volkan και φιλοτεχνεί τη νέα συλλεκτική της συσκευασία για το 2013
Ο Αλέκος Φασιανός και η μπίρα Volkan παρουσιάζουν στο κοινό τα νέα μικρά έργα τέχνης, που ο Έλληνας καλλιτέχνης δημιούργησε, φιλοτεχνώντας μικρά μάτια στα νέα καπάκια των συσκευασιών Volkan Santorini Blonde και Santorini Black, οι οποίες θα λανσαριστούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο περίπτερο της Volkan στην έκθεση HO.RE.CA.
Ο Αλέκος Φασιανός, γνωστός για τη γενναιοδωρία του, έχοντας στηρίξει στο παρελθόν πληθώρα κοινωφελών σκοπών, προχώρησε στη δωρεά του έργου του με σκοπό να στηρίξει το έργο της μπίρας Volkan και τις δωρεές της στο το κίνημα του Greece Debt Free. Αξίζει να σημειωθεί πως η μπίρα Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της στο GDF.
Ο κ. Φασιανός, αποδέχθηκε με χαρά να δημιουργήσει μια σειρά από καπάκια, που αναμένεται να αποτελέσουν συλλεκτικά αντικείμενα. Μιλώντας για τη συνεργασία, ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε: «Είναι σαν ένα μάτι που το ανοίγεις και βλέπεις μέσα τον κόσμο της μπίρας, το περιεχόμενό του». Ο Peter Nomikos, εμπνευστής και δημιουργός της μπίρα Volkan, δήλωσε σχετικά: «Η επιθυμία μου να συνεισφέρω στην οικονομική ανοικοδόμηση της χώρας μας είναι το κίνητρο για την επένδυση και την ανάπτυξη της μπίρας Volkan. Η μπίρα Volkan αποτελεί ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν και η συνεργασία μας με έναν από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες αποτελεί τιμή για εμάς. Μέσα από τη Volkan ελπίζουμε οι άνθρωποι να στρέψουν το βλέμμα τους προς την ιστορία και την κουλτούρα της χώρας μας».
Η Volkan είναι μία 100% ελληνική εταιρεία τόσο από πλευράς δραστηριοτήτων   όσο και στρατηγικής. Κυκλοφορεί σε δύο premium ποικιλίες, τη Santorini Blonde Pilsner και τη Santorini Black Wheat Lager, οι οποίες συνδυάζουν το σπάνιο μέλι από τα σταφύλια της Σαντορίνης με το πολύτιμο κίτρο της Νάξου, δημιουργώντας premium μπίρες που υποστηρίξουν την τοπική γεωργία και αναδεικνύουν παγκοσμίως τις μοναδικές γεύσεις των ελληνικών νησιών.
Για την περίοδο 2012-13 οι έμμεσες δωρεές της Volkan προς το GDF αποτελούν προσωπική δωρεά ύψους €840.000  από τον κ. Πέτρο Νομικό, που προορίζεται για την αγορά Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο αντιστοιχεί σε €1,3 εκατ. Δημοσίου χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης