Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στο Διοικητικό της Συμβούλιο διόρισε το Βραβευμένο με Νόμπελ Οικονομικών καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη η Axia Ventures Group

tags :
Στο Διοικητικό της Συμβούλιο διόρισε το Βραβευμένο με Νόμπελ Οικονομικών καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη η Axia Ventures Group
Η Axia Ventures Group ('' AVG ") είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το διορισμό του καθηγητή Χριστόφορου Πισσαρίδη στο Διοικητικό της Συμβούλιο ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού Συμβούλου με άμεση ισχύ.
Ο καθηγητής Πισσαρίδης είναι καθηγητής Οικονομικών στο London School of Economics και κάτοχος της έδρας Norman Sosnow στα Οικονομικά. Το 2010 έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ Οικονομικών, από κοινού με τους Peter A. Diamond και Dale Mortensen. Το 2011 ο καθηγητής Πισσαρίδης έχει εκλεγεί Πρόεδρος του European Economic Association και είναι επίσης εξελεγμένο μέλος του British Academy, του Econometric Society, του European Economics Association και του Society of Labor Economists. Έχει διατελέσει μέλος της European Employment Task Force (2003) και υπήρξε σύμβουλος σε θέματα πολιτικής για την απασχόληση και άλλα εργασιακά ζητήματα της World Bank, της European Commission, της Bank of England and του OECD.
Σχολιάζοντας το διορισμό, ο Γεώργιος Λινάτσας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AVG, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο Διοικητικό μας Συμβούλιο έναν οικονομολόγο του επιπέδου και διεθνούς φήμης του καθηγητή Πισσαρίδη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι γνώσεις και οι συμβουλές του θα βοηθήσουν σημαντικά κατά τη διάρκεια της επόμενης φάσης ανάπτυξης της Axia’’.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης