TV or not TV

Αντίο του Γιώργου Συρίγου μετά από 21 χρόνια στην Nova!

Αντίο του Γιώργου Συρίγου μετά από 21 χρόνια στην Nova!
Ο δημοσιογράφος της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova Γιώργος Συρίγος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το κανάλι με ένα προσωπικό μήνυμα αποχαιρετώντας όλους τους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους έχει  περάσει αυτές τις δύο δεκαετίες πολλές στιγμές!

Είναι ένα πρόσωπο συνδεδεμένο απόλυτα τα τελευταία 21 χρόνια με τις εκπομπές του μπάσκετ στην συνδρομητική τηλεόραση της Nova. Ο ίδιος ο Γιώργος Συρίγος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το κανάλι με ένα tweet και τώρα το ερώτημα είναι που θα συνεχίσει!

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Συνοδοιπόροι επί 21 χρόνια στα κανάλια Novasports, ένα κεφάλαιο ζωής κλείνει. Ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, κρατώντας μονάχα τις όμορφες στιγμές. Καλή αντάμωση».
IMG_3525.jpg

Γιος του αείμνηστου Φίλιππα Συρίγου και με εξαιρετική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, σίγουρα είναι μία απώλεια για την Nova η αποχώρηση του αλλά ταυτόχρονα είναι δεδομένο πως σύντομα θα βρεθεί νέα τηλεοπτική στέγη για αυτόν!

Όπως μάλιστα έγραφαν οι περισσότεροι στα σχόλια κάτω από το tweet της αποχώρησης του η εκπομπή για την Euroleague δεν θα είναι ίδια χωρίς την παρουσία του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης