Τένις

Τσιτσιπάς για τα toilet breaks: «Πού είναι το πρόβλημα;» (video)

Τσιτσιπάς για τα toilet breaks: «Πού είναι το πρόβλημα;» (video)

Συζήτηση με ρεπόρτερ σχετικά με τα toilet breaks που συχνάζει να παίρνει είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου.

Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open κατάφερε να πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 3-1 σετ του Αντριάν Μαναρινό. Μπορεί το επίτευγμα του Έλληνα τενίστα να είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς συνοδεύτηκε και από ένα προσωπικό του ρεκόρ, όμως σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν για ακόμη μια φορά τα… toilet breaks του!

Στη συνέντευξη Τύπου ένας ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο θέμα πιέζοντάς τον αρκετά (3:20 του βίντεο), με τον ίδιο να αναρωτιέται: «Οι κανόνες είναι να τηρούνται. Αν είμαι εντός των ορίων στους κανόνες πού είναι το πρόβλημα;».

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ επέμεινε και ο τενίστας απάντησε: «Θυμάσαι τι έγινε στον τελικό του 2012 και το toilet break που έκανε ο Μάρεϊ;».

Ο δημοσιογράφος του είπε πως «έκανε τρία λεπτά λιγότερο χρόνο», με τον Τσιτσιπά να απαντάει: «Και αυτά τα τρία λεπτά κάνουν την διαφορά ε;».

Η στιχομυθία συνεχίστηκε και ο 23χρονος κατέληξε λέγοντας: «Άλλοι κάνουν πάνω από 25 δευτερόλεπτα για το σερβίς. Δεν έχω τίποτα με άλλους παίκτες και δεν παραπονούμαι. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι όπως μου έχουν μάθει οι γονείς μου. Κοιτάζω τον εαυτό μου. Άλλοι παίκτες δίνουν βάρος στο να κριτικάρουν τους αντιπάλους τους. Δεν θα αλλάξουν πολλά στο ματς ότι και να λέμε. Αν έχω παραβεί τους κανόνες, ναι να τιμωρηθώ. Όμως δεν το έχω κάνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης