Τένις

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κύργιος

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κύργιος
Η ανακοίνωση για τη μη παρουσία των θεατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έθεσαν οριστικά εκτός Τόκιο τον Νικ Κύργιο σε μια απόφαση που ουσιαστικά είχε παρθεί από τον 26χρονο, από τις αρχές της εβδομάδας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Αυστραλός, Νικ Κύργιος, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στις Μπαχάμες για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στους κάτω κοιλιακούς που τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει το Wimbledon, κατά τη διάρκεια του 4ου γύρου, είχε προγραμματίσει να συμμετάσχει στο τουρνουά της Ατλάντα που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο με το Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

Με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Νο60 του κόσμου επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη επικαλούμενος τόσο την έλλειψη θεατών, όσο και τον τραυματισμό του.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντα ήταν το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξέρω ότι δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτήν την ευκαιρία», ανέφερε η ανακοίνωση.



«Αλλά επίσης ξέρω και τον εαυτό μου. Η σκέψη να παίζω μπροστά σε άδειες εξέδρες δεν μου φαίνεται καλή για μένα. Ποτέ δεν ήταν. Επιπλέον δεν ήθελα ποτέ να στερήσω την ευκαιρία από έναν υγιή συμπατριώτη μου να εκπροσωπήσει τη χώρα μου».

«Καλή επιτυχία σε όλους τους Αυστραλούς που θα συμμετάσχουν στο Τόκιο και θα τα πούμε σύντομα στα κορτ».

Πλέον η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Τένις έχει μπει σε διαδικασία αντικατάστασης του 26χρονου με τους Αλεξέι Πόπιριν και Τζόρνταν Τόμπσον να είναι οι δύο (θεωρητικά) δύο υποψήφιοι για ένα εισιτήριο.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Νικ Κύργιο την απόσυρσή τους από το Τόκιο, έχουν ήδη ανακοινώσει οι Ράφα Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ, Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο, Ντένις Σαποβάλοφ και η Σερίνα Γουίλιαμς, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις (ερχόμενη εβδομάδα) τόσο του Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και του Ρότζερ Φέντερερ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 23/7-8/8, ενώ το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα διεξαχθεί 24/7-1/8.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης