Τένις

Διακόπηκε το παιχνίδι της Σάκκαρη λόγω σκότους!

Διακόπηκε το παιχνίδι της Σάκκαρη λόγω σκότους!
Την Πέμπτη θα μάθουμε εάν η Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσει ή όχι στον 3ο γύρο του Wimbledon.

H Σέλμπι Ρότζερς προηγήθηκε με 1-0 σετ της Μαρίας Σάκκαρη αλλά το παιχνίδι διακόπηκε λόγω σκότους και θα συνεχιστεί την Πέμπτη(1/7).

Η Ρότζερς πήρε το 1ο σετ (7-5) του αγώνα της κόντρα στην Σάκκαρη για τον 2ο γύρο του τουρνουά αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν λόγω σκότους να τον διακόψουν! Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε αν η Ελληνίδα τενίστρια θα συνεχίσει ή όχι στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “πληγώθηκε” από τα άσχημα ποσοστά πίσω από το 2ο σερβίς της και έχασε μετά από 65 λεπτά αγώνα το εναρκτήριο κομμάτι με 7-5.

Μόλις 7/20 πόντους κέρδισε η Μαρία πίσω από το 2ο σερβίς της και έδωσε πολλές ευκαιρίες για break στη Ρότζερς, η οποία μέτρησε 3/6 και έφτασε στην κατάκτηση του 1ου set, παίρνοντας παράλληλα προβάδισμα νίκης.

Μέχρι ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση, με τη σύμφωνη γνώμη των δυο τενιστριών, εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας στο Court 16 των εγκαταστάσεων του All England Club, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που πήρε στο ματς, όταν “έσπασε” το σερβίς της Ρότζερς στο 5-4, ισοφαρίζοντας σε 5-5 και μοιραία έμεινε πίσω στο σκορ χάνοντας τα επόμενα δυο games.

Πλέον, καλείται να κάνει την ανατροπή την Πέμπτη, αν θέλει να αφήσει εκτός συνέχειας το Νο46 του κόσμου και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο, όπου περιμένει ήδη η Έλενα Ριμπάκινα (Νο18 του ταμπλό).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης