Face to Face

Ο Πιέρος Σωτηρίου στο BN Sports: «Αξίζαμε τη νίκη και θα προκριθούμε – Μου άρεσαν πολύ οι Τζολάκης και Καμαρά»

Ο Πιέρος Σωτηρίου στο BN Sports: «Αξίζαμε τη νίκη και θα προκριθούμε – Μου άρεσαν πολύ οι Τζολάκης και Καμαρά»

Πίστη στην πρόκριση δείχνει πως έχει ο Κύπριος επιθετικός της Λουντογκόρετς, ο οποίος μοιράστηκε στο BN Sports τις εντυπώσεις του από το πρώτο ματς επί του Ολυμπιακού και όσα σκέφτεται για την ρεβάνς.

Σχετικά Άρθρα

Το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά, στο 87ο λεπτό, χάρισε μία πολύτιμη ισοπαλία (με βάση την ροή του ματς) στον Ολυμπιακό με 1-1 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Λουντογκόρετς. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για τα play off του  Champions League στη ρεβάνς της Βουλγαρίας.

Ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν, δικαίως, τα φώτα της δημοσιότητας πριν καν αρχίσει ο αγώνας, ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τον Ολυμπιακό στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις που τον είχε συναντήσει, όταν εκείνος φορούσε τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο ίδιος, μίλησε στο «BN Sports» για πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και την ρεβάνς στην Βουλγαρία, όπου θα κριθούν όλα. Ξεχώρισε τους Τζολάκη και Καμαρά ενώ ξεκαθάρισε πως πιστεύει στην πρόκριση της Λουντογκόρετς στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά είπε:

  • Πως σου φάνηκε το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά και τα λάθη του Ολυμπιακού. Ωστόσο είναι μία μεγάλη ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού της έφερε το 1-1. Εμείς, είμασταν πολύ πειθαρχημένοι και με πλάνο άριστο τακτικά»

  • Θεωρείς δίκαιη την ισοπαλία ή έπρεπε να είχατε φύγει με την νίκη από τον Πειραιά;

«Είναι δίκαιη η ισοπαλία αλλά κάλλιστα θα μπορούσαμε να κερδίζαμε αφού είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες προς την εστία. Έτσι, είναι όμως το ποδόσφαιρο»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ξεχώρισες και γιατί;

«Μου άρεσε αρκετά ο Τζολάκης και ο Μαντί Καμαρά. Ο πρώτος είναι ταλέντο και βγαίνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο από τον τρόπο που έσωσε τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Καμαρά, είχε όλο τον άξονα και ισορροπούσε το ματς»

  • Πως ένιωσες που επέστρεψες στο γήπεδο όπου είχες χαρίσει την νίκη με τον ΑΠΟΕΛ;

«Το Καραϊσκάκη είναι εκπληκτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και χαίρεσαι να αγωνίζεσαι. Σίγουρα με γέμισε αναμνήσεις οι επιστροφή μου και απέκτησα και άλλες με το ματς της Τρίτης»

  • Είσαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας σου και αν πιστεύεις στην πρόκριση;

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί βγάλαμε στο γήπεδο τεράστια ποιότητα και τα δώσαμε όλα κόντρα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός»

  • Τι θεωρείς πως θα παίξει ρόλο στην ρεβάνς;

«Ο Ολυμπιακός είχε τα προβλήματα του και σιγουρά θα παρουσιαστεί αλλαγμένος στην ρεβάνς. Εμείς πλέον τον γνωρίζουμε άριστα και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Οποίος κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι λίγο τυχερός σε καθοριστικά σημεία του αγώνα θα πάρει το χρυσοφόρο εισιτήριο. Μακάρι να είμαστε εμείς»

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης