Τένις

Κας για Τζόκοβιτς: «Είναι ένας αθλητής φαινόμενο»

Κας για Τζόκοβιτς: «Είναι ένας αθλητής φαινόμενο»
Ο πρωταθλητής του Wimbledon 1987 και πρώην Νο4 τενίστας στον κόσμο, Πατ Κας, έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς, με αφορμή τη συνεχόμενα ανοδική του πορεία και την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του.
Σχετικά Άρθρα

Ο 56χρονος Αυστραλός, Πατ Κας, χαρακτήρισε σοκαριστικό το γεγονός ότι όσο περνάνε τα χρόνια, ο Νόλε βρίσκει τρόπους να γίνεται συνεχώς καλύτερος, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας αθλητής φαινόμενο. Προσθέτει νέα κομμάτια στο παιχνίδι του όσο περνάει ο καιρός. Είναι σοκαριστική από μόνη της η σκέψη του ότι γίνεται καλύτερος ακόμη και τώρα.

Είναι συγκεντρωμένος πάντα, έχει τη θέληση να πετύχει όσα μπορεί και φάνηκε και στον τελικό με τον Μπερετίνι, ότι έχει το παιχνίδι για να κερδίσει τον οποιονδήποτε.

Οι επιστροφές του στα τρελά σερβίς του Ματέο, ήταν μοναδικές. Ο Μπερετίνι έπρεπε να σερβίρει στις γραμμές, με 130 μίλια την ώρα, αν ήθελε να μην επιστρέψει η μπάλα. Όλα τα υπόλοιπα σερβίς, γυρνούσαν πίσω, όσο καλά και να ήταν. Αδιανόητος αθλητής».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης