πάμε euro

Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα, το γαλάζιο όνειρο μας συνεχίζεται»

Σπινατσόλα: «Θα επιστρέψω σύντομα, το γαλάζιο όνειρο μας συνεχίζεται»
Μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση έστειλε με ανάρτηση του ο Λεονάρντο Σπινατσόλα.
Σχετικά Άρθρα

Στα ημιτελικά του EURO 2020 προκρίθηκε η Ιταλία, η οποία κέρδισε με 2-1 το Βέλγιο και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (6/7).

Ωστόσο η επιτυχία αυτή της «Σκουάτρα Ατζούρα», επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με το φορείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο 28χρονος αμυντικός της Ρόμα ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρηση του, ενώ μετά την πρόκριση της ομάδας οι συμπαίκτες του θέλησαν να του δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του φωνάζοντας το σύνθημα «Σπίνα,Σπίνα»!

Από την πλευρά του ο Σπινατσόλα με ανάρτηση που έκανε στο Instagram θέλησε να εκφράσει την στήριξη του, προς τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

«Δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως πήγε, αλλά το γαλάζιο όνειρο μας συνεχίζεται και με αυτή τη μεγάλη ομάδα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης