πάμε euro

Αγγλία: Ποτέ νίκη σε κανονική διάρκεια στα νοκ άουτ του EURO - η παράδοση με την Γερμανία την «προδίδει»!

Αγγλία: Ποτέ νίκη σε κανονική διάρκεια στα νοκ άουτ του EURO - η παράδοση με την Γερμανία την «προδίδει»!

Αγγλία και Γερμανία αναμετρώνται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του EURO και τα στοιχεία του παρελθόντος δείχνουν τα «Τρία Λιοντάρια» τους μεγάλους χαμένους!

Ο αγώνας του Γουέμπλεϊ για την τελευταία πράξη που θα ολοκληρώσει τα ζευγάρια των προημιτελικών, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας «φανερώνει» ένα φαβορί στην…παράδοση!

Τα «Τρία Λιοντάρια» σε όλες τις εκδοχές τις διοργάνωσης που έχουν συμμετοχή, δεν κατόρθωσαν ποτέ να καταγράψουν νίκη σε νοκ άουτ φάσεις σε διάρκεια 90λεπτου. Συγκεκριμένα, με το σφύριγμα της λήξης, οι Άγγλοι μετρούν 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Απόψε, καλούνται να σημειώσουν το πρώτο τους τρίποντο σε κανονική διάρκεια με αντίπαλο τον κακό τους «δαίμονα». Μπορεί η Αγγλία να έχει περάσει νικηφόρα ορισμένες αναμετρήσεις απέναντι στους Γερμανούς, ωστόσο κάτι τέτοιο έχει να συμβεί σε EURO, από το 2000 και την «βουτιά» του Άλαν Σίρερ για το τελικό 1-0!

Θα έλεγε κανείς πως ήταν «εξιλέωση» για τον χαμένο ημιτελικό του 1996 στα πέναλτι με 6-5, αλλά εκείνη η επικράτηση αφορούσε παιχνίδι των ομίλων.

Ο Σάουθγκεϊτ ήταν παρόντας 25 χρόνια πριν και γνωρίζει τι εστί μία ήττα από την Γερμανία. Η αλλαγή της σελίδας στην ιστορία τους ανήκει σε εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του. Ίδωμεν

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης