πάμε euro

EURO 2020: Χόλες αλά... 2004 για την Τσεχία με θύμα ξανά την Ολλανδία!

EURO 2020: Χόλες αλά... 2004 για την Τσεχία με θύμα ξανά την Ολλανδία!

Ο Τόμας Χόλες με ένα γκολ και μία ασίστ απέναντι στην Ολλανδία στην «Πούσκας Αρένα» θύμισε εποχές EURO 2004, με τους Κόλερ και Μπάρος να…ανοίγουν τον δρόμο!

Οι Τσέχοι με δύο γκολ από τους Χόλες και Σικ, αφαίρεσαν τον τίτλο του φαβορί από την Ολλανδία και «πέταξαν» στους «8» με πολύ πειστική εμφάνιση!

Ο Τόμας Χόλες αποδείχθηκε, εν τέλει, ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους πάντοτε μαχητικούς Τσέχους, αφού όχι μόνο άνοιξε το σκορ στο 68ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά, αλλά δημιούργησε και το γκολ του Σικ, που «σφράγισε» την παρουσία τους στα προημιτελικά.

Έγινε έτσι, ο πρώτος της Εθνικής της χώρας του που πετυχαίνει ό,τι ακριβώς ο Γιαν Κόλερ και ο Μίλαν Μπάρος το 2004. Συγκεκριμένα, να μετρήσει μία ασίστ και ένα γκολ στην ίδια αναμέτρηση. Το παράδοξο της υπόθεσης, ωστόσο, βρίσκεται στο γεγονός της παράδοσης με τους «οράνιε».

Αμφότεροι οι Κόλερ και Μπάρος κατόρθωσαν να «γράψουν» στο όνομά τους και στις δύο κατηγορίες σε νίκη (3-2) απέναντι στην Ολλανδία, στο ματς της 19ης Ιουνίου στο πλαίσιο των ομίλων!

Τότε η Τσεχία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου έχασε από την ΕλλάδαΦέτος;

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης