πάμε euro

Βίρτζιλ φαν Ντάικ: Στέκεται σαν αρχηγός δίπλα στους συμπαίκτες του, ακόμα και αν δεν αγωνίζεται!

Βίρτζιλ φαν Ντάικ: Στέκεται σαν αρχηγός δίπλα στους συμπαίκτες του, ακόμα και αν δεν αγωνίζεται!
Την ώρα που η εθνική Ολλανδίας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν από το Euro 2020, με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ να βρίσκεται πλάι στους συμπαίκτες του.
Σχετικά Άρθρα
Οι «οράνιε» ετοιμάζονται να αγωνιστούν για άλλη μία φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, με την σέντρα στο Euro 2020 να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ τις 11ης Ιουνίου (22:00) ανάμεσα σε Τουρκία και Ιταλία. Η Ολλανδία συνεχίζει την προετοιμασία της για την διοργάνωση, με τους παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ να έρχονται ισόπαλοι με 2-2 απέναντι στην Σκωτία το βράδυ της Τετάρτης (2/6).

Οι Ολλανδοί θα αγωνιστούν χωρίς τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, με τον αρχηγό των «οράνιε» να βρίσκεται εκτός εξαιτίας της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί τον προηγούμενο Οκτώβριο απέναντι στην Έβερτον. Το μέγεθος της ζημιάς τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και για τους αγώνες της Εθνικής στο Euro, ώστε να είναι έτοιμος την έναρξη της Premier League τον Αύγουστο.

Παρ’ όλα αυτά ο 29χρονος έδωσε το παράδειγμα ως αρχηγός και βρέθηκε στις κερκίδες του «Estadio Algavre», χειροκροτώντας τους συμπαίκτες του. Οι Ματίις Ντε Λιχτ, Νέιθαν Άκε, Στέφαν Ντε Φράι και Ντάλεϊ Μπλιντ καλούνται να καλύψουν το κενό του φαν Ντάικ, του οποίου η απουσία αναμένεται να είναι παραπάνω από αισθητή.

Μάριος Αγγελέτος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης