Basket Talk

Cuban, Kidd και Nowitzki στη Λιουμπλιάνα για να πείσουν τον Doncic (video)

Cuban, Kidd και Nowitzki στη Λιουμπλιάνα για να πείσουν τον Doncic (video)
Στην πατρίδα του Luka Doncic, τη Σλοβενία, οι Mark Cuban, Jason Kidd, Dirk Nowitzki και Michael Finley για να κλείσουν το «χρυσό» deal.
Σχετικά Άρθρα
Άφησαν το Dallas και ταξίδεψαν μέχρι τη Σλοβενία για τα μάτια του Luka Doncic οι Mark CubanJason KiddDirk Nowitzki και Michael Finley, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του χαρισματικού γκαρντ μια ώρα αρχύτερα. 

Οι Mavericks θέλουν να «δέσουν» τον Luka και πέρα από την άκρως δελεαστική οικονομική προσοφρά που του έχουν καταθέσει πρόωρα, αφού το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2023, και η οποία αγγίζει τα 202 εκατ. δολάρια για 5 χρόνια, θέλησαν να του δείξουν έμπρακτα ότι είναι η πρώτη και βασική τους προτεραιότητα, ταξιδεύοντας μέχρι την πατρίδα του για να καταφέρουν να σφραγίσουν το «χρυσό» deal.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας,  Mark Cuban, είχε ήδη ενημερώσει τον Doncic ότι ήθελε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έχασε καθόλου καιρό, αφού μόλις οι Σλοβένοι επέστρεψαν από το Τόκιο, η αντιπροσωπεία των Mavs ήταν εκεί. 

Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ο 22χρονος άσος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, ωστόσο, δεν είναι σίγουρα αν οι υπογραφές θα πέσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης