Basket Talk

Ολυμπιακός: Φιλικό τουρνουά προετοιμασίας με Μακάμπι, Μονακό και Λαύριο για καλό σκοπό

Ολυμπιακός: Φιλικό τουρνουά προετοιμασίας με Μακάμπι, Μονακό και Λαύριο για καλό σκοπό
Θα συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού που συνδυάζουν το μπάσκετ με τις δράσεις κατά της πανδημίας. 
Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός έπαιξε κάποια φιλικά παιχνίδια, στο περιθώριο των οποίων, η ομάδα και οι χορηγοί της έκαναν κάποιες δράσεις για να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο ίδιο πνεύμα οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή ενός φιλικού τουρνουά προετοιμασίας στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου του 2021, ενόψει της νεάς αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» θα δώσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιάς η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η νεοφώτιστη στην Euroleague, Μονακό, και το Λαύριο του Χρήστου Σερέλη, που του χρόνου θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Basketball Champions League. 

Το φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο ΣΕΦ και να ξαναδεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, αν και εφόσον φυσικά πληροί τα κριτήρια που έχουν οριστεί από την ελληνική κυβέρνηση για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης