Basket Talk

O Kobe, το τραγικό δυστύχημα και μία γεμάτη συναίσθημα audition!

O Kobe, το τραγικό δυστύχημα και μία γεμάτη συναίσθημα audition!

H σύνδεση του τραγουδιστή Matt Mauser με το τραγικό δυστύχημα του Kobe Bryant που άλλαξε και τη ζωή του ίδιου…

«Η ζωή μου άλλαξε σε ένα δευτερόλεπτο» αποκαλύπτει ο Matt Mauser ως διαγωνιζόμενος στο “America’s Got Talent”. Η καθημερινότητά του από το 2004 και μετά έμοιαζε ονειρική… Είχε γνωρίσει τη γυναίκα που τον ενθουσίασε και τον οδήγησε στο να κυνηγήσει τους πιο τρελούς του στόχους.

Εργάζονταν και οι δύο ως δάσκαλοι, ωστόσο παραιτήθηκαν για να μπορέσουν να βρεθούν ο ένας σε μουσικές σκηνές και ο άλλος στα παρκέ... Ιδανικό για την Christina να προπονήσει δίπλα στον Kobe Bryant στις ακαδημίες του “Mamba”. Όμως το χαμόγελό της «έσβησε» ταυτόχρονα με του άλλοτε Πρωταθλητή του ΝΒΑ και όσους αδικοχαμένους επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο το πρωί της 26ης Ιανουαρίου του 2020.


Πίσω της άφησε 3 παιδιά και τον Matt, ο οποίος βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την στιγμή που τον σημάδεψε και την σκέψη που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα. Πάνω στη σκηνή του αμερικάνικου σόου, τραγούδησε έχοντας στο μυαλό του εκείνη. Συγκίνησε, συγκινήθηκε και κατάφερε να «αγγίξει» άπαντες που παρακολούθησαν την ερμηνεία αυτή.

Η ίδια είδηση που στο άκουσμά της συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, είχε στερήσει το δικό του «μισό» και αυτή τη στιγμή στέκεται «δυνατός και ταπεινός», όπως ακριβώς παρουσιάζει ο Matt την άγνωστη πτυχή της Christina.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης