Basket Talk

Αρμάνι Μιλάνο: «Ασφυκτική» πίεση για Μήτογλου

Αρμάνι Μιλάνο: «Ασφυκτική» πίεση για Μήτογλου

Μια άκρως δελεαστική πρόταση έχει καταθέσει στον Ντίνο Μήτογλου η Αρμάνι Μιλάνο και πλέον το έργο του Παναθηναϊκού δυσκολεύει αρκετά…

Ένα δυνατό αντίπαλο βρίσκει στο δρόμο του ο Παναθηναϊκός, αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει τον Ντίνου Μήτογλου στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση των «πράσινων» έχει ρίξει το βάρος στις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν, ωστόσο όσο υπάρχουν «μνηστήρες» τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στην υπόθεση του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ, τον οποίο και επιθυμεί διακαώς η Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής έχει επικοινωνήσει με τον Μήτογλου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα, γεγονός που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, στο «τριφύλλι» τηρούν στάση αναμονής, έχοντας κάνει μια πρόταση για 2+1 χρόνια στον 25χρονο και αύξηση κατά 30% στις απολαβές του. Ο Μήτογλου φόρεσε 93 φορές τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 6.4 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης