World Sports

Πινγκ Πονγκ: Δυνατό ξεκίνημα για τη Νόι Ουλμ του Σγουρόπουλου στην Bundesliga – ετοιμάζεται για Champions League

Πινγκ Πονγκ: Δυνατό ξεκίνημα για τη Νόι Ουλμ του Σγουρόπουλου στην Bundesliga – ετοιμάζεται για Champions League

Η ομάδα του Γιάννη Σγουρόπουλου «προθερμαίνεται» για την πρεμιέρα του Champions League.

Δυνατές εμπειρίες περιλαμβάνει για τον Γιάννη Σγουρόπουλο το πρώτο κομμάτι της παρουσίας του στη Νόι Ουλμ, τη νέα ομάδα του στη Γερμανία για την περίοδο 2021-2022. Ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης του απλού στις νεαρές ηλικίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχει πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του, είναι παρών στην εξαιρετική αρχή της ομάδας με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Μπουντεσλίγκα και τώρα ετοιμάζεται και για συμμετοχή στην πρώτη φάση του Champions League.

Η πρεμιέρα για τη Νόι Ουλμ έγινε με εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπεργκνέουσταντ. Επικράτησε με 3-1 και ο Σγουρόπουλος αντιμετώπισε από τη θέση 3 τον διεθνή Γερμανό Μπένεντικτ Ντούντα. Κάμφθηκε με 3-0 από πολύ δυνατό αριστερόχειρα αθλητή, ωστόσο άσκησε μεγάλη πίεση κι έχασε ελάχιστη διαφορά όλα τα σετ. Συμπαίκτες του Ελευσίνιου άσου είναι ο Ρώσος Βλαντιμίρ Σιντορένκο, ο Πορτογάλος Τιάγκο Απολόνια, ο Ρώσος Λεβ Κάτσμαν και ο Γερμανός Κέι Στούμπερ.

Στη 2η αγωνιστική η Νόι Ουλμ κατέβαλλε με 3-1 μέσα στη Βρέμη και τη Βέρντερ Βρέμης, προχτές νίκησε με 3-0 ως γηπεδούχος και την Μπαντ Χόμπουργκ με τον Σγουρόπουλο να κάθεται αυτή τη φορά στον πάγκο.

Το γερμανικό κλαμπ παίρνει μέρος και στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και θέλει να προχωρήσει έστω στο στάδιο 2. Το Champions League ανδρών έχει χωριστεί αρχικά σε δύο φάσεις γκρουπ και στην πρώτη δεν αγωνίζονται τα φαβορί, μεταξύ των οποίων είναι και η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη.

Για το στάδιο 1 η Νόι Ουλμ θ’ αγωνιστεί στο Βελς της Αυστρίας το τριήμερο 15 με 17 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα συναντήσει για το 2ο γκρουπ την τοπική Βάλτερ (επικεφαλής), την Κάλο Μεχ από την Ουγγαρία και τη Σόκα Χομπόκεν από το Βέλγιο. Οι δύο πρώτες ομάδες από τα συνολικά τέσσερα γκρουπ προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Η πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ του Γκιώνη έχει κληρωθεί στο 4ο γκρουπ από τη δεύτερη σειρά των φαβορί. Επικεφαλής έχει τη ρωσική Όρενμπουργκ και οι υπόλοιπες δύο θέσεις του γκρουπ θα συμπληρωθούν όταν θα τελειώσει το στάδιο 1. Η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι 2ο φαβορί της διοργάνωσης, ενώ νούμερο 1 είναι η σημερινή κάτοχος Μπορούσια Ντίσελντορφ από τη Γερμανία. Την 4άδα των φαβορί κλείνουν η ρωσική UMMC και η γερμανική Σααρμπρίκεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης