World Sports

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ανακοίνωσε το τέλος μίας άκρως επιτυχημένης καριέρας!

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ανακοίνωσε το τέλος μίας άκρως επιτυχημένης καριέρας!

Το τέλος μίας καριέρας με παρακαταθήκη 10 μεταλλίων ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, με τον Παραολυμπιονίκη να αποσύρεται μετά το Τόκιο

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, ένας πολύ επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων που εκπροσωπεί την Ελλάδα, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση έπειτα από το Τόκιο και έχοντας κατακτήσει σε ολόκληρη την πορεία του 10 μετάλλια (4 χρυσά, 4 ασημένια, 2 χάλκινα).

Στον τελευταίο του αγώνα, ο 40χρονος κολυμβητής τερμάτισε στην τέταρτη θέση στον τελικό από τα 100μ. ύπτιο S12 και έχασε την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του με ένα ακόμη μετάλλιο!

Ο Ταϊγανίδης, δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι ήταν οι τελευταίοι μου Αγώνες ως αθλητής. Ολοκληρώνεται μία καριέρα 35 ολόκληρων χρόνων ως ενεργός αθλητής στη κολύμβηση με τον καλύτερο τρόπο.

Προσπάθησα να κατακτήσω ένα ακόμη μετάλλιο για τη χώρα μου, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να έρθει γιατί τρεις εβδομάδες πριν από τους Αγώνες, είχα ένα ατύχημα και ουσιαστικά ήρθα εδώ, στο Τόκιο, με το ιατρικό team του Σπύρου και προσπαθήσαμε να μπορέσουμε να στρώσουμε το χέρι, να κολυμπήσουμε και εν τέλει καταφέραμε να κολυμπήσουμε. Η 4η θέση είναι μια θέση, την οποία χάρηκα πάρα πολύ. Την αποδέχομαι για το τελείωμα μου. Είμαι ευτυχισμένος, είμαι χαρούμενος!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης