World Sports

Εθνική Πόλο Νεανίδων: «Βούλιαξε» τη Γαλλία και έκανε το 3/3!

Εθνική Πόλο Νεανίδων: «Βούλιαξε» τη Γαλλία και έκανε το 3/3!

Η Εθνική ομάδα των Νεανίδων «σαρώνει» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σίμπενικ στην Κροατία, επικρατώντας και της Γαλλίας με 22-13 και κάνοντας το 3/3.

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για την Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων, που μετά τις νίκες απέναντι σε Ουκρανία (33-6) και Ολλανδία (10-7), επικράτησε εμφατικά και της Γαλλίας με σκορ 22-13!

Η Εθνική μας ομάδα έχει... καπαρώσει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο των αγώνων και αναμένεται διεκδικήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στον κρίσιμο χιαστί αγώνα των προημιτελικών, την είσοδο της στα μετάλλια του πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει πλέον την Τετάρτη (25/8) την Τουρκία στις 10.00 και σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων πρόκειται να πάρει εκ νέου τη νίκη. Οι Τούρκοι έχουν χάσει και στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί ως τώρα.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν προβάδισμα με 8-2, στα μισά της 2ης περιόδου, όμως η Γαλλία κατάφερε να μειώσει σε 10-9, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ελλάδα ήταν ασταμάτητη στην επίθεση, με την αρχηγό, Φωτεινή Τριχά να σκοράρει 5 γκολ, ενώ από 4 γκολ σημείωσαν οι Χριστίνα Σιούτη και Νεφέλη Χαλδαίου. 

Τα οκτάλεπτα:
3-1, 6-6, 7-2, 6-4.


Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου, Ευτυχία Καραγιάνη):
Καραγιάνη, Σάντα 3, Καλογεροπούλου, Σιούτη 4, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Κυριακάκη 3, Μήτσου, Κουρέτα, Ανδρέαδη.

22-13.png

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης