World Sports

4F: Η πολωνική εταιρία αθλητικής ένδυσης που πήρε… χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

4F: Η πολωνική εταιρία αθλητικής ένδυσης που πήρε… χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πρωταθλήτρια στον τομέα της ένδυσης αναδείχθηκε η πολωνική εταιρία 4F στους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς συνεργάστηκε με οκτώ Εθνικές ομάδες.

Μπορεί η Εθνική Ιταλίας να φόρεσε Armani και η αντίστοιχη της Αμερικής Ralph Lauren και Nike, ωστόσο η πολωνική 4F πήρε το… χρυσό μετάλλιο στο ενδυματολογικό κομμάτι.

Η 4F που ανήκε στον επιχειρηματία από το Κίελτσε, Ιγκόρ Κλάτζα, έντυσε στην Ολυμπιάδα του Τόκιο συνολικά οκτώ Εθνικής ομάδες, μεταξύ των οποίων, βρισκόταν και η Ελλάδα!

Μάλιστα, μαζί με τη «γαλανόλευκη», την πολωνική εταιρία επέλεξαν ακόμα οι Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Σερβία και Σλοβακία.

tent-petr_1.jpg

Πετρούνιας, Ντούσκος, Τεντόγλου και… Τζόκοβιτς στη λίστα

Κορυφαίοι αθλητές των οκτώ ομάδων που συμφώνησαν με τη 4F, φόρεσαν τα ρούχα της και η αλήθεια είναι πως τους πήγε… καλά.

Ανάμεσα στα κορυφαία παραδείγματα είναι οι «δικοί μας», Στέφανος Ντούσκος, Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας που επέστρεψαν στη χώρα μας με μετάλλια, ενώ από τα υπόλοιπα ονόματα ξεχωρίζει βεβαίως εκείνο του κορυφαίου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η 4F ιδρύθηκε το 2003 και βρίσκεται υπό την ομπρέλα του ομίλου OTCF, που λειτουργεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες.

a7454135577ac58b752c17bf1d10.jpeg

Κλάτζα: «Στόχος μας να επεκταθούμε σε παγκόσμια κλίμακα»

Ο ιδιοκτήτης της Ιγκόρ Κλάτζα, ήταν παθιασμένος αθλητής στα νιάτα του και μάλιστα βραβεύτηκε ως Επιχειρηματίας της Χρονιάς το 2020 από την Ernst and Young στην Πολωνία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του έχει τονίσει πως στόχος των ιθυνόντων της 4F είναι να επεκταθεί σε παγκόσμιο κλίμακα. «Υποστηρίζουμε 3.000 αθλητές και εκπροσώπους με με βάση τις ανάγκες τους. Συνεργαζόμαστε επίσης με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παίκτες βόλεϊ, συσχετίζοντας τους εαυτούς μας με αυτούς τους πρωταθλητές και ήρωες για να οικοδομήσουμε την ευαισθητοποίηση, την αξιοπιστία και την αφοσίωση, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το DNA της εταιρείας στον αθλητισμό», ανέφερε ο Κλάτζα και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Το επόμενο βήμα για εμάς είναι η παγκόσμια επέκταση.

Όπως λέω στην ομάδα μου, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα με υπομονή, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Μπορεί να χάσεις το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα, αλλά μπορείς ακόμα να κερδίσεις το παιχνίδι», υπογράμμισε ο 45χρονος επιχειρηματίας.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης