World Sports

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Άλμα μεταλλίου για την Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Άλμα μεταλλίου για την Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν
Η Σπυριδούλα Καρύδη μπορεί να χρειάστηκε να κάνει και δεύτερο άλμα στον προκριματικό του τριπλούν, ωστόσο δεν είχε πρόβλημα να δείξει την εξαιρετική της κατάσταση και να βάλει πλώρη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν.
Σχετικά Άρθρα

Η αθλήτρια, Σπυριδούλα Καρύδη, μετά το άκυρο στην πρώτη προσπάθεια "προσγειώθηκε" στα 14,04 μ. (1,1) στο δεύτερο άλμα της, επίδοση πολύ καλύτερη από το όριο των 13,60 μέτρων. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι για έναν ακόμη αγώνα έδειξε συνέπεια και σταθερότητα σε προσπάθειες πάνω από τα 14,00 μ., γεγονός που την γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (16.00).

Εκεί η Καρύδη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, αφού με βάση το φετινό της 14,19 μ. έχει την δεύτερη επίδοση ανάμεσα στις αθλήτριες που μετέχουν, πίσω από την Λετονή Κέιτ Ρούτα Λάσμαν με 14,20 μέτρα. Η Καρύδη προκρίθηκε στον τελικό με την καλύτερη επίδοση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Η Καρύδη ήταν νικήτρια πριν από δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, επιτυχία που θέλει να επαναλάβει και στο Ταλίν.

Δύο ακόμη αθλήτριες προκρίθηκαν με το όριο των 13,60 μ., η Τουρκάλα Ντανισμάζ (13,76 μ.) και η Γερμανίδα Γιόιξ (13,63 μ.). Η 12άδα του τελικού συμπληρώθηκε με άλμα στα 13,15 μέτρα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης