World Sports

Βόλεϊ: Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησε από το Ηράκλειο Κρήτης η Εθνική γυναικών

Βόλεϊ: Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησε από το Ηράκλειο Κρήτης η Εθνική γυναικών
Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία που έτυχε στο Ηράκλειο, αναχώρησε η Εθνική γυναικών, για τον Βόλο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ.

Την παραμονή της αναχώρησης της αποστολής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ), Γιώργος Καραμπέτσος, παρέθεσε δείπνο στις Αρχάνες, απο όπου είναι η καταγωγή, της μητέρας του. Στο δείπνο, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Τα κορίτσια της Εθνικής έδωσαν και στους δύο, μία μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους στην Εθνική ομάδα.

Ακόμη, έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους στον πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, για την φιλοξενία, που η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, παρείχε στην Εθνική ομάδα, η οποία έκανε προπονήσεις στο Λίντο, όπως επίσης και στο μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ Μαρία Παπαδάκη, η οποία σε όλο το διάστημα παραμονής της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο, φρόντισε να μην της λείψει τίποτε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης