TV or not TV

MEGA: Πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού οδηγεί το κανάλι σε αλλά μονοπάτια!

MEGA: Πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού οδηγεί το κανάλι σε αλλά μονοπάτια!

Για το κανάλι που έβαλε και πάλι την σπουδαιότερη διοργάνωση στα σπίτια όλων μέσα από την ελεύθερη τηλεόραση ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού είναι πλήγμα αλλά θα το καλύψει με σπουδαία ματς ξένων ομάδων.

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League ήρθε ο Ολυμπιακός αφού οι ερυθρόλευκοι» έβαλαν τα δυνατά τους όμως λύγισαν στη διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς και συνεπώς φέτος δεν θα συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα παίξουν προκριματικά για να μπουν στους ομίλους του Europa League αλλά εκεί τα δικαιώματα τα έχει η COSMOTE TV.

Η πρόωρη ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού αυτού ταξιδιού πέραν του αντίκτυπου που έχει στην ομάδα του Πειραιά, θα ταλαιπωρήσει εξίσου σημαντικά και το τηλεοπτικό κανάλι που έχει αναλάβει τη μετάδοση  των αγώνων κάθε Τετάρτη και σε περίπτωση που κατάφερνε να προκριθεί στους ομίλους, το MEGΑ θα είχε τρία ματς τουλάχιστον αποκλειστικά.

Το κανάλι είναι άμεσα ταυτισμένο με του Champions League στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων, καθώς ήταν το πρώτο που έφερε στα σπίτια των τηλεθεατών την κορυφαία αυτή διοργάνωση πίσω στο 1994. Μετέδιδε μάλιστα όλους τους αγώνες μέχρι και το 2012, με ένα κενό την τριετία 2006-2009, ενώ φέτος επέστρεψε δυναμικά με ένα πλήρες πρόγραμμα.

Ο αποκλεισμός όμως του Ολυμπιακού οδηγεί το MEGA σε δύσκολα μονοπάτια.

Αυτό που θα πρέπει πλέον να κάνουν οι ιθύνοντες είναι να επιλέξουν έξι σπουδαίους αγώνες, στη θέση αυτών που θα συμμετείχε η ομάδα του Πειραιά, οι οποίοι θα είναι ικανοί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η απόφαση αυτή δεν θα είναι δύσκολη αφού η διοργάνωση προσφέρει άπλετο ποδοσφαιρικό θέαμα όμως καλώς ή κακώς, η ύπαρξη μιας ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη μετατρέπει το προϊόν αυτομάτως πιο ελκυστικό στα μάτια του Έλληνα τηλεθεατή.

Αν ο Ολυμπιακός μπει στους ομίλους του Europa League και τα έξι παιχνίδια του στους ομίλους  θα μεταδοθούν αποκλειστικά από την τηλεόραση της Cosmote TV.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης