TV or not TV

Space Jam: Συγκέντρωσε περισσότερα από 31 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Space Jam: Συγκέντρωσε περισσότερα από 31 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο
Αποδίδει καρπούς η τεράστια διαφημιστική καμπάνια του «Space Jam: A New Legacy».
Σχετικά Άρθρα

Τρομερά επιτυχημένη φαίνεται πως είναι η νέα ταινία της Warner Bros, που πάρα τις όποιες αρνητικές κριτικές, έβαλε στα ταμεία της 31,7 εκ. δολάρια μέσα σε μόλις δύο μέρες. Οι πρώτες προβολές του «Space Jam: A New Legacy» ξεκίνησαν την Παρασκευή (16/7) και με τα έσοδα που σημείωσε το Σαββατοκύριακο από τις αίθουσες του σινεμά και τη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max, ανακηρύχθηκε ως πιο κερδοφόρα ταινία στην εποχή του κορονοϊού.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον LeBron James, συνοδεύτηκε από ισχυρότατη διαφημιστική καμπάνια. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το ποσό που δαπανήθηκε για την προώθηση της φτάνει μέχρι και τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Black Widow» της Marvel έκανε το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο. Στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του συγκέντρωσε 26,3 εκατομμύρια δολάρια, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες ταινίες για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ των ταινιών που σχετίζονται με το μπάσκετ, το πρωτότυπο «Space Jam» του Michael Jordan συνεχίζει να είναι η πιο κερδοφόρα όλων των εποχών. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1996 με κέρδη που έφτασαν 230 εκατομμύρια δολάρια. Ταυτόχρονα, τα έσοδα από πωλήσεις εμπορευμάτων υπολογίζεται πως ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης