TV or not TV

Ντέμης - Βανδή: Ακόμη και οι πιο μεγάλοι έρωτες φτάνουν μερικές φορές στα... πέναλτι! (video)

Ντέμης - Βανδή: Ακόμη και οι πιο μεγάλοι έρωτες φτάνουν μερικές φορές στα... πέναλτι! (video)

Μετά από 18 χρόνια γάμου Ντέμης και Βανδή αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μ’ ένα ακόμη παραμύθι να τελειώνει άδοξα.

Σχετικά Άρθρα

«Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ήρθε και άλλαξε όλη μου τη ζωή! Ένας άντρας με ιδανικά και αξίες που σπανίζουν στην εποχή μας! Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και θέλω να σας πω πως πιστεύω -κι ας ακουστεί υπερβολικό- πως αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!» - Δέσποινα Βανδή

«Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα! Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει… Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε… Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια». -Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα-Βανδή-Η-διαφορά-ηλικίας-με-τον-Ντέμη-Νικολαίδη-που-δεν-εγινε-εμπόδιο-στην-σχέση-τους-860x520.jpg

Η λιτή ανακοίνωση του χωρισμού

Και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... έτσι δεν λένε; Για την Δέσποινα και τον Ντέμη το τέλος ήρθε μετά από 18 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μια λιτή, σχεδόν απρόσωπη δημοσίευση ανακοίνωσε μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας το χωρισμό τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Ένα love story βγαλμένο από ταινία

Όλα άρχισαν την άνοιξη του 1999, όταν η Βανδή τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρά, όπου ο Ντέμης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Η Δέσποινα εμφανίστηκε στην πίστα με την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος, φυσικά δεν γινόταν να μην την προσέξει και όσο περνούσε η ώρα τόσο μαγευόταν και έτσι ξεκίνησε να αναζητάει επίμονα το τηλέφωνό της.

Μετά από πολλά «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα, η πρώτη συνάντηση γίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πάρτι για το περιοδικό «Down Town».

λήψη.png

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια. Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης» δήλωσε σε συνέντευξή της τον Απρίλιο του 2020 στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια» αφήνοντας άφωνους τους φωτογράφους και δημοσιογράφους. Επί περίπου 20 λεπτά τα φλας και οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή», καθυστερώντας ακόμα και την έναρξη της παράστασης!

Λίγους μήνες μετά, οι δυο τους πηγαίνουν για διακοπές στο Μαρόκο επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους. Μάλιστα, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ το έκαναν ακόμα και... σύνθημα: «όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή», ακουγόταν δυνατά στις κερκίδες.

Γάμος με δρακόντεια μέτρα για Ντέμη - Βανδή

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ των Σπάτων. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν αγαπημένοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.

Τα μέτρα ήταν δρακόντεια με τους φωτογράφους να σκαρφαλώνουν στα δέντρα για να μπορέσουν να αποσπάσουν έστω και ένα κλικ με το νεόνυμφο ζευγάρι, ενώ άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα.

Τελικά, οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο είδαν το φως της δημοσιότητας στην πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Χατζηνικολάου, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2020.

_978_image.jpg

Η απόκτηση των παιδιών τους

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τότε, ο Ντέμης έπαιζε στην Ισπανία για την Ατλέτικο Μαδρίτης και η τραγουδίστρια τον είχε ακολουθήσει παρότι εκείνη ήταν στο pick της καριέρας της!

Στη Μαδρίτη η τραγουδίστρια φέρνει στον κόσμο και την κόρη τους, Μελίνα, ενώ τέσσερα χρόνια μετά γεννιέται ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος.

«Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ. Το θεωρούσα δεδομένο, θα πάμε, τόσο απλά… Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο… Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας»!




«Ότι ονειρευόμουν στη ζωή μου...»

Το 2003 η Δέσποινα Βανδή σε μία από της συναυλίες της, αφιέρωσε δημοσίως το τραγούδι που γράφτηκε για τον άντρα της ζωής της, όπως η ίδια συνήθιζε να αποκαλεί.

Το βίντεο προκαλεί συγκίνηση κάθε φορά που κάποιος το παρακολουθεί ενώ για τους πιστούς θαυμαστές του ζευγαριού, μαχαίρι στην καρδιά.

Δείτε την τρυφερή αφιέρωση που η Δέσποινα Βανδή έκανε στον Ντέμη Νικολαΐδη το 2003 αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στον άντρα της ζωής μου που είναι κι απόψε εδώ...».



Τον επίλογο της σχέσης τους υπέγραψαν οι δυο τους, έτσι όπως αντίκρυσαν ο ένας τον άλλο ένα βράδυ, έτσι όπως αντάλλαξαν τα πρώτα τους μηνύματα και εκείνος σαν άλλος ιππότης διεκδίκησε την αγάπη της, έτσι όπως έζησαν τον έρωτα τους και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz... έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους του.

Και σαν άλλη ειρωνεία, το τραγούδι της Δέσποινας «Θυμήσου», που όπως είχε αποκαλύψει ο Ντέμης είναι και το αγαπημένο του, ταιριάζει απόλυτα με το φινάλε της σχέσης τους.

«Είχαμε οι δυο μας έναν έρωτα θεό μας. Λόγια και εικόνες ξαφνικά γίναν χειμώνες. Σχέδια μεγάλα καταντήσανε μια στάλα τι να πω».



Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης