TV or not TV

Δείχνει τον δρόμο η Αγγλία του 1966 – Ο μεγάλος τελικός ξανά στις οθόνες σε έγχρωμη μορφή!

Δείχνει τον δρόμο η Αγγλία του 1966 – Ο μεγάλος τελικός ξανά στις οθόνες σε έγχρωμη μορφή!

Ο θρίαμβος των «Τριών Λιονταριών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 επιστρέφει στην τηλεόραση εν όψει του τελικού του φετινού EURO και μάλιστα με χρώμα, για πρώτη φορά στην ιστορία!

Σχετικά Άρθρα

Οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό στην Αγγλία είναι πυρετώδεις, αλλά χωρίς να παίξει σε επανάληψη η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της χώρας, θα ήταν λειψές. Για τον λόγο αυτό, οι Άγγλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στην τηλεόραση μέσω του Channel 4 τον θρίαμβο της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.

Η επικράτηση της Αγγλίας επί της Δυτικής Γερμανίας με 4-2 εκείνη τη χρονιά, έχει φέρει το μόνο τρόπαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας, ωστόσο η αρμάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει το «It’s coming home».

Λίγες ώρες πριν το φετινό ραντεβού με την ιστορία απέναντι στην Ιταλία, το Channel 4 αποκάλυψε πως θα δείξει τον τελικό του 1966, με στόχο το λαμπρό παρελθόν να στρώσει το έδαφος για ένα λαμπρό μέλλον.

Μάλιστα, θα είναι η πρώτη προβολή που η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει χρώμα, αφού το αρχικό ασπρόμαυρο βίντεο ανασκευάστηκε από την εταιρία παραγωγής Final Replay.

Η προβολή θα ξεκινήσει είκοσι λεπτά πριν τις έξι (ώρα Αγγλίας) για να μεταλαμπαδεύσει στις νέες γενιές το χατ-τρικ του Geoff Hurst, αλλά και το γκολ του Martin Peters στην κανονική διάρκεια.

Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο θρυλικός Hugh Johns, ο οποίος είχε μεταδώσει πάνω από 1000 ματς στην καριέρα του και ήταν γνωστός για την παρουσία του στο ITV, αντικαθιστώντας τον Kenneth Wolstenhome που χάρισε τη φωνή του στη μετάδοση του BBC.

Ως αποτέλεσμα δεν θα ακουστεί το θρυλικό «they think it’s all over – it is now», αλλά τα λόγια του Wolstenhome: «Here’s Hurst, he might make it three. He has! He has… so that’s it. That is IT!»

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης