TV or not TV

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην COSMOTE TV

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην COSMOTE TV
Αποκλειστική συνέντευξη του «Greek Freak» στην εκπομπή «PICK N ROLL NBA Finals 2021».

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα των Μπακς με τους Σανς στους τελικούς του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά μέσω zoom αποκλειστικά στην εκπομπή «PICK N ROLL NBA Finals 2021» της COSMOTE TV (Πέμπτη 8/7, 21.30, COSMOTE SPORT 4HD). Πώς κρίνει την «πρεμιέρα» της ομάδας του στους τελικούς και ποιοι λόγοι οδήγησαν στην ήττα; Παράλληλα, ο «Greek Freak» περιγράφει τη στιγμή του τραυματισμού του στη φάση των τελικών της Ανατολής, ενώ σχολιάζει την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες.

Αποκλειστικά στην εκπομπή «αποκαλύπτεται» και ο Μάικ Μπούντενχολζερ. Ο προπονητής των «ελαφιών» μιλά για το κατόρθωμά τους να βρεθούν στους τελικούς για πρώτη φορά μετά το 1974, ενώ πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τον Έλληνα σούπερ σταρ του μπάσκετ μιλά και ο Γκλεν Ράις. Ο 54χρονος Αμερικανός, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής με τους Λέικερς το 2000, αναλύει στο «PICK N ROLL NBA Finals 2021» τι πρέπει να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να βρεθεί στην κορυφή, ενώ  θυμάται τον τίτλο που κέρδισε στο πλευρό των Σακίλ Ο’ Νιλ και Κόμπε Μπράιαντ.

Στο στούντιο της COSMOTE TV, οι Ρήγας Δάρδαλης και Χρήστος Μαρμαρινός μεταφέρουν τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ της δεύτερης μονομαχίας ανάμεσα στους Σανς και τους Μπακς, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 4HD (Παρασκευή 9/7, 04.00). Στο ίδιο κανάλι, οι φαν του μπάσκετ θα απολαύσουν και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της σειράς.

Μακριά από τα παρκέ του ΝΒΑ, η αθλητική δράση της COSMOTE TV μεταφέρεται στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, στα κορτ του Αμβούργου, όπου πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στα ρινγκ του Λας Βέγκας, εν όψει του πολυαναμενόμενου αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ποδοσφαιρική δράση με Copa Libertadores, το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ & Premier Sports Cup

Το Copa Libertadores, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής επιστρέφει στην COSMOTE TV με τη φάση των «16». Η δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14/7 με τα ματς Μπόκα Τζούνιορς-Ατλέτικο Μινέιρο (01.15, COSMOTE SPORT 7HD), Κίτο-Γκρέμιο (01.15, COSMOTE SPORT 8HD) και Σάο Πάολο-Ρασίνγκ (03.30, COSMOTE SPORT 3HD).

Την Παρασκευή 9/7, το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο (17.00, COSMOTE SPORT 1HD), καθώς και το Κέλτι Χαρτς-Νταντί Γιουνάιτεντ (21.45, COSMOTE SPORT 7HD), που ανήκει στην πρώτη αγωνιστική του σκωτσέζικου Premier Sports Cup. Το διήμερο 13-14/7 το ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί στα γήπεδα της Σκωτίας με τα ματς Χαρτς-Κόουβ Ρέιντζερς (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) και Κουίνς Παρκ-Μάδεργουελ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).


Με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Οι φίλοι του τένις θα «ακολουθήσουν» τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Αμβούργο, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετέχει ως Νο1 του ταμπλό στο ATP 500 Hamburg European Open. Εκτός από τις αναμετρήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, στο πρόγραμμα του COSMOTE SPORT 6HD συμπεριλαμβάνονται όλες οι μάχες που θα δοθούν στο πλαίσιο του τουρνουά, από την έναρξή του τη Δευτέρα 12/7 (13.00) μέχρι και τον μεγάλο τελικό, την Κυριακή 18/7 (14.30).

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ VS Ντάστιν Πουαριέ στα ρινγκ της COSMOTE TV

Την Κυριακή 11/7 στις 05.00, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού παγκοσμίως είναι στραμμένο στην Τ-Mobile Arena του Λας Βέγκας. Εκεί θα βρεθεί για μία εκρηκτική μάχη στην κατηγορία «lightwieght» του UFC ο μεγαλύτερος star των mixed martial arts, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Απέναντί του, ο κορυφαίος Ιρλανδός πυγμάχος θα έχει τον Αμερικανό Ντάστιν Πουαριέ. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά το 2014, όταν ο ΜακΓκρέγκορ νίκησε με νοκ άουτ. Τον Ιανουάριο του 2021 ο Πουαριέ πήρε τη ρεβάνς, βγάζοντας νοκ άουτ τον ΜακΓκρέγκορ στο δεύτερο γύρο. Προορισμός για τον πολυαναμενόμενο αγώνα είναι το COSMOTE SPORT 7HD.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης