TV or not TV

Ο αγγλικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι έρχεται στην COSMOTE TV

Ο αγγλικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι έρχεται στην COSMOTE TV

Στην COSMOTE TV αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι το Σάββατο (29/05) στις 22:00.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, με την COSMOTE TV να καλύπτει ζωντανά το γεγονός, το Σάββατο 29 Μαΐου στις 22:00 στο COSMOTE SPORT 1HD και στο YouTube, στο κανάλι COSMOTE TV.

Από την Τρίτη 25/5 και καθημερινά έως την Παρασκευή 28/5 στις 21.00 (COSMOTE SPORT 1HD), οι τηλεθεατές θα προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό, μέσα από την ειδική εκπομπή «UEFA Champions League Final», με την Αριάνα Παπαγιάννη και τον Αντρέα Παλομπαρίνι να παρουσιάζουν την προετοιμασία των δύο φιναλίστ, υποδεχόμενοι παράλληλα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Σε ζωντανή σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην Πορτογαλία, Στέφανο Αβραμίδη και Χρήστο Σωτηρακόπουλο, οι οικοδεσπότες της εκπομπής Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο pre game του αγώνα και θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από το Ντραγκάο.

Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και του διάσημου DJ Marshmello, ο οποίος θα «ντύσει» μουσικά την τελετή έναρξης του Champions League.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης