TV or not TV

Όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο συνάντησε τον… Ζοσέ Μουρίνιο! (video)

Όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο συνάντησε τον… Ζοσέ Μουρίνιο! (video)

Πόσο περίεργο είναι να ακούς τον εαυτό σου να μιλάει; Αυτό το συναίσθημα πρόσφερε στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο διάσημος youtuber Κόνορ Μουρ…

Σχετικά Άρθρα
Ατάκες που έχουν γράψει ιστορία. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, εκτός από εκ των κορυφαίων προπονητών στον 21ο αιώνα, έχει δείξει το ταλέντο του και εκτός αγωνιστικών χώρων. Συνεντεύξεις, δηλώσεις, συζητήσεις, είναι «βούτυρο στο ψωμί του» για να ρίχνει τις τρομερές απαντήσεις του.

Ωστόσο, πως θα φαινόταν στον Πορτογάλο προπονητή, αν έβλεπε απέναντι του, τον τρόπο που μιλάει και φέρεται από έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό ακριβώς του πρόσφερε ο Κόνορ Μουρ. Πρόκειται για έναν απίστευτα ταλαντούχο κωμικό, ο οποίος μιμείται με απίστευτη ακρίβεια ανθρώπους του αθλήματος. Η συνάντηση με τον Special one, ήταν απλά απολαυστική.
Ουκ ολίγες φορές, μέσω των social media, ο Βρετανός κωμικός έχει κάνει τον Μουρίνιο. Έτσι, το παιχνίδι «Top Eleven», αποφάσισε να τους κανονίσει μία… συνάντηση. Οι δύο τους έκατσαν απέναντι ο ένας από τον άλλον και το θέαμα ήταν απλά μοναδικό.
 
Η συζήτησή τους, κινήθηκε γύρω από τον τρόπο που ο Μουρ πετυχαίνει τόσο καλά τη χροιά αλλά και τον τρόπο που μιλάει ο άλλος. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής του παραδέχθηκε πως δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στη φωνή του, απλώς άμα βγουν λίγες φορές, θα πιάσει κάποιες λεπτομέρειες.
 

Βέβαια, τόνισε πολλές φορές, πως είναι εκπληκτικός και η ομοιότητα είναι τέτοια, που ο Μουρίνιο, όταν τον είχε ακούσει, πίστευε πως είναι εκείνος. Ακόμα, του είπε πως αν μιλήσει σε κάποιον στο τηλέφωνο με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα πιστέψει πως είναι ο Special One.
 
Από την άλλη, δεν έλειψε και το… τρολάρισμα από τον Κόνορ, καθώς έκανε τόσο τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, όσο και τον Ουνάι Έμερι, πρώην προπονητή της Άρσεναλ και νυν της Βιγιαρεάλ. Γενικά, ο διάσημος youtuber έχει υποδυθεί πολλούς προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές μέσω των social media. 
 
Μάλιστα, στο youtube μετράει συνολικά 245 χιλιάδες ακόλουθους ενώ τα βίντεο που ανεβάζει έχουν φτάσει μέχρι και τα 6,5 εκατ. views. Σίγουρα, αξίζει κάποιος να τον παρακολουθήσει

 Νότης Χάλαρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης