Τένις

Σάκκαρη: «Μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»

Σάκκαρη: «Μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam»
Η Μαρία Σάκκαρη, μετά από την σπουδαία πρόκριση επί της Πέτρα Κβίτοβα, τόνισε πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά σε ένα Grand Slam.

Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε εξαιρετικό τένις και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-3) απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα που την στέλνει πανάξια στον τέταρτο γύρο του US Open.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στην κάμερα του Eurosport και τόνισε πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά σε ένα Grand Slam.

«Το παιχνίδια πάνω στη βασική γραμμή ήταν καλό. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα (σ.σ. Κβίτοβα). Το σερβίς μου και οι επιστροφές ήταν καλές σήμερα. Είμαι πλέον 26, μεγαλώνω, δουλεύω το μυαλό και τη νοοτροπία μου. Ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου κατά το παρελθόν. Θεωρώ πως είμαι στο σωστό δρόμο».

Για τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά και τη δική της πορεία: «Ο Στέφανος είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, ήταν άτυχος εχθές. Δεν αισθάνομαι πίεση από τη χώρα μου. Είμαι υπερήφανη που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να φτάσω μακριά σε ένα Grand Slam. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης