Τένις

Τσιτσιπάς για τις αποδοκιμασίες: «Το ξέρω πως δεν με αγαπούν όλοι - Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, είναι εδώ για το σόου»

Τσιτσιπάς για τις αποδοκιμασίες: «Το ξέρω πως δεν με αγαπούν όλοι - Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, είναι εδώ για το σόου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει εις βάρους του τις τελευταίες εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Μετά την ήττα από τον Κάρλος Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αποδοκιμασίες που δέχεται τις τελευταίες μέρες στις αναμετρήσεις του.

Ο Έλληνας τενίστας παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι δεν τον αγαπούν όλοι, ενώ έκανε είπε πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την δυσκολία του αθλήματος.

Αναλυτικά είπε: «Ξέρω ότι δεν με αγαπούν όλοι. Δεν έχω τέτοιο στόχο. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει τον αγαπημένο του παίκτη, να διαλέξει μια πλευρά. Το ένιωσα αυτό, αλλά το αγνόησα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι μέσα στο άθλημα, δεν ξέρει τι συμβαίνει. Αυτές οι κατηγορίες είναι τελείως αναληθείς. Αυτή για το ματς στο Σινσινάτι είναι η πιο γελοία που έχω ακούσει στη ζωή μου. Δείχνει το επίπεδο του ανθρώπου που το λέει.

Νιώθω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι εδώ για το σόου. Θέλουν να δουν τένις, είναι ανυπόμονοι, ειδικά η νέα γενιά. Θέλουν να τελειώνει γρήγορα. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάξω τα βρεγμένα ρούχα μου. Προφανώς, είναι μεγάλο θέμα. Και δεν συζητιούνται άλλα πράγματα, όπως παίκτες που παίρνουν περισσότερο χρόνο και εγώ να κρυώνω, να μη νιώθω το παιχνίδι μου, όταν πρέπει να περιμένω 30 με 35 δευτερόλεπτα μεταξύ των σερβίς.

Και σε ένα από τα ματς μου εδώ έπρεπε να περιμένω πολύ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σερβίς. Δεν παραπονέθηκα. Δεν ξέρω γιατί όλοι είναι ξαφνικά εναντίον μου, ειδικά όταν άλλοι παίκτες δεν ακολουθούν τους κανόνες και δεν τηρούν τα 25 δευτερόλεπτα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης