Τένις

US Open: «Στοπ» στους ανεμβολίαστους από τους διοργανωτές!

US Open: «Στοπ» στους ανεμβολίαστους από τους διοργανωτές!
Ανατροπή σκηνικού στο US Open με την είσοδο των θεατών.
Σχετικά Άρθρα

Μετά από τις ανακοινώσεις των διοργανωτών και τα… ανύπαρκτα μέτρα προστασίας ενόψει της πρεμιέρας για τους αγώνες του κυρίως ταμπλό του US Open που σημαίνει και το ότι ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια, κάτι που δεν συνέβη στους προκριματικούς γύρους, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να… μαζέψει κάπως την κατάσταση.

Ουσιαστικά οι πρώτες ανακοινώσεις των διοργανωτών έκαναν λόγο για μηδενική προστασία, καθώς δεν υποχρέωναν τους θεατές στη χρήση μάσκας στα γήπεδα, ενώ δεν ήταν υποχρεωτικό το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ωστόσο, μετά από νέα ανακοίνωσή της η Αμερικανική Ομοσπονδία (USTA), βάζει «στοπ» στους ανεμβολίαστους, επιτρέποντας την είσοδο στις εγκαταστάσεις του Billie Jean King National Tennis Center, μόνο σε εμβολιασμένους.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε συνεργασία με το γραφείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης, το οποίο αρχικά επέβαλλε την υποχρεωτική απόδειξη του εμβολιασμού μόνο στο κεντρικό κορτ του Arthur Ashe, ωστόσο η USTA επέκτεινε την παραπάνω απαίτηση για όλα τα γήπεδα!

«Σήμερα η USTA ενημερώθηκε ότι το γραφείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης θα επιβάλλει την προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον covid-19 για τους θεατές του Arthur Ashe κατά τη διάρκεια του US Open.

Δεδομένης της συνεχιζόμενης εξέλιξης της παραλλαγής “Δέλτα” και σύμφωνα με την πρόθεσή μας να θέσουμε ως πρώτης σημασίας την υγεία και την ασφάλεια των θεατών, η USTA επεκτείνει την απαίτηση του δημάρχου για όλους του κατόχους των εισιτηρίων από 12 ετών και πάνω.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα γήπεδα Arthur Ashe, Louis Armostrong, Grandstand και για τους περιβάλλοντες χώρους του US Open υποχρεούνται να προσκομίσουν απόδειξη μιας τουλάχιστον δόσης εμβολίου προκειμένου να εισέλθει στους χώρους του Billie Jean King National Tennis Center», ανέφερε η ανακοίνωση της USTA.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης