Τένις

Τένις: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ντομινίκ Τιμ!

Τένις: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ντομινίκ Τιμ!

Σοβαρότερος από ό,τι υπολόγιζε φαίνεται πως είναι τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε από το τουρνουά της Μαγιόρκα ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος ανακοίνωσε με ανάρτησή του πως στο υπόλοιπο της σεζόν θα στραφεί στην αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

To No6 στην παγκόσμια κατάταξη, Ντόμινικ Τιμ ανακοίνωσε ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον καρπό.

«Δυστυχώς έπρεπε να αποσυρθώ από το US Open και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν του 2021», έγραψε ο Τιμ στο Twitter. «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό στον καρπό που υπέστη τον Ιούνιο στο Open Mallorca».

Ο δύο φορές νικητής του Nitto ATP Finals λοιπόν, αποκόμισε πρόβλημα στον καρπό κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Adrian Mannarino στο Πρωτάθλημα της Μαγιόρκα στις 22 Ιουνίου, ταλαιπωρείται ακόμη, πονάει αρκετά, όπως τόνισε, και κατέστησε σαφές με την ανάρτησή του πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν, απογοητεύοντας τους φίλους του τένις που ανέμεναν την συμμετοχή του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης