Τένις

Τσιτσιπάς: «Δέχτηκα πίεση αλλά τα κατάφερα»!

Τσιτσιπάς: «Δέχτηκα πίεση αλλά τα κατάφερα»!

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στη νίκη με 2-0 σετ απέναντι στον Κόρντα και δήλωσε πως περίμενε την πίεση και για αυτό τα κατάφερε στις λεπτομέρειες.

Σχετικά Άρθρα

Στους «16» του Σινσινάτι Όπεν βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού νίκησε τον 29χρονο Αμερικανό, Σεμπάστιαν Κόρντα με 7-6 (5) και 6-3 στα 2 σετ που χρειάστηκε να παίξουν.

Ο Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στην πίεση που δέχτηκε από τον αντίπαλο, παραμένοντας ωστόσο ψύχραιμος και επικρατώντας στα σημεία.

Αναλυτικότερα, είπε:

«Ο Κόρντα τα πάει καλά τελευταία και ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Ηταν σταθερός και έπρεπε να φανώ καλός στις λεπτομέρειες. Το έκανα και έτσι έφτασα στη νίκη. Υπήρχαν γκέιμς που η διαφορά ήταν μικρή και κατάφερα να τα πάρω. Μου έβγαλε καλύτερη ενέργεια στο ματς αυτό. Επρεπε να μείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έκλεισε το ματς καταπληκτικά. Ηθελα μερικά γκέιμς για να νιώσω καλά στο court και να εφαρμόσω την τακτική μου. Με επιμονή οι δύσκολες στιγμές στο ματς ξεπεράστηκαν» 

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο, Λορέντζο Σονέγκο: «Ξέρω ότι ο Σόνεγκο είναι παθιασμένος παίκτης. Είναι κάποιος που θα προσπαθήσω να βρω λύσεις για να κερδίσω»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης