Τένις

Οπέλκα για Τσιτσιπά: «Ένας μεγάλος αγώνας απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες»

Οπέλκα για Τσιτσιπά: «Ένας μεγάλος αγώνας απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες»

Ο 23χρονος Αμερικανός, Ράιλι Οπέλκα, βρίσκεται σε ένα ακόμη ημιτελικό σε 1000άρι τουρνουά, μετά από εκείνον στη Ρώμη συνεχίζοντας, για τα δεδομένα του, την εξαιρετική χρονιά.

Στον προημιτελικό πραγματοποίησε, ίσως την καλύτερη εμφάνιση στο τουρνουά κερδίζοντας τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, προστατεύοντας για μια ακόμη φορά το service του το οποίο είναι και το κύριο «όπλο» του.

Ο Οπέλκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίον θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο (14/8) στις 22:00, τονίζοντας ότι διαθέτει ίσως το καλύτερο forehand στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

«Θα είναι ένα καλό τεστ για μένα κόντρα σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», είπε ο Οπέλκα. «Για να προχωράς σε ένα τουρνουά και να παίζεις με τον Στέφανο σημαίνει ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή εβδομάδα. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα, ένας μεγάλος αγώνα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες».

«Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το forehand. Είναι από τους λίγους παίκτες που μπορούν να πάρουν την μπάλα από νωρίς, να πάρουν όσο χρόνο χρειάζεται και να αλλάξουν κατεύθυνση. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το forehand και θα έλεγα ότι αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που είναι στο Νο3 του κόσμου».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης