Τένις

Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι την απουσία των Big 3»

Τσιτσιπάς: «Δεν σκέφτομαι την απουσία των Big 3»

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί το 1000άρι τουρνουά του Τορόντο, επικρατώντας του Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ στα 3 sets, παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς για την ήττα του πριν από 15 ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σχετικά Άρθρα

Εκτός από τη νίκη του Τσιτσιπά, το βράδυ της Τρίτης (10/8) ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τουρνουά του Τορόντο, λίγο πριν από την πρεμιέρα του κόντρα στον Νοτιοαφρικάνο Λόιντ Χάρις.

Αυτό σημαίνει ότι το Masters 1000 του Καναδά μένει χωρίς την παρουσία των Big 3 για πρώτη φορά από το 2001!

Ωστόσο, ο Νο3 του κόσμου δεν δείχνει να το σκέφτεται, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι πλέον υπάρχει ο χώρος για νέους παίκτες που δείχνουν τι μπορούν να κάνουν.

«Δεν το σκέφτομαι πραγματικά. Έτσι είναι τα πράγματα. Θέλω να πω ότι αφού δεν αισθάνονται καλά και δεν είναι έτοιμοι να παίξουν από εκεί και πέρα εξαρτάται από αυτούς», είπε ο 22χρονος.

«Προφανώς πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός ότι φέρνουν πολύ κόσμο στα γήπεδα και είναι επίσης ο λόγος που πολλοί άνθρωποι έρχονται για να παρακολουθήσουν αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του τένις.

Έτσι πιστεύω ότι ανοίγει χώρος για νέους πρωταγωνιστές, για νέους παίκτες. Τα πράγματα αλλάζουν. Βλέπουμε μια διαφορετική γενιά παικτών να ενισχύεται και να δείχνει τι είναι ικανή να κάνει».

Στον 2ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον ρώσικο «εμφύλιο» μεταξύ των Κάρεν Χατσάνοφ και Ασλάν Καράτσεφ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης