Τένις

Τσιτσιπάς: Πήρε το «αίμα» του πίσω και εκδικήθηκε τον Ουμπέρ! (video)

Τσιτσιπάς: Πήρε το «αίμα» του πίσω και εκδικήθηκε τον Ουμπέρ! (video)
Δύο μόλις εβδομάδες μετά το ραντεβού τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Ούγκο Ουμπέρ βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Masters του Τορόντο και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Έλληνα πρωταθλητή να χαμογελάσει τελευταίος.
Σχετικά Άρθρα

Το νέο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από μια συναρπαστική μάχη με τον ταλαντούχο Γάλλο, επικράτησε 6-3, 6-7(13), 6-1 του αντιπάλου του και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διάκρισης στο National Bank Open, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την απόσυρση του Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος έδειξε χαρακτήρα όταν ο Ουμπέρ κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ένα επικό tie break στο 2ο σετ το οποίο είχε διάρκεια 22 λεπτών και ο Τσιτσιπάς απώλεσε 5 match points.

Ωστόσο, μπήκε αποφασιστικά στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 2 ώρες και 36 λεπτά αγώνα.

«Όλα είναι θέμα μαχητικότητας. Είμαι κάποιος που δεν του αρέσει να τα παρατάει. Δεν ήταν εύκολο σήμερα εκεί έξω. Έπρεπε να κάνω πολλά. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο Τσιτσιπάς.

Στον 3ο γύρο του Toronto Masters, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον νικητή έναν Ρώσο εκ των Καράτσεφ-Χατσάνοφ που θα αναμετρηθούν στη φάση των «32».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης